hkprofil Seniormester
04. juni 2020 - 11:21 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Sikkerhedskopiering

Jeg er meddelt, at min iPhone 7+ ikke er blevet sikkerhedskopieret i 2 uger. Dette skyldes, at mit iCloud abb. er udløbet, og jeg ønsker ikke at betale for nyt. Da jeg har OneDrive, er mit spørgsmål, om jeg ikke kan sikkerhedskopiere min mobil hertil? og hvis ja, hvordan gør jeg? Håber nogen kan hjælpe. mvh
thomas_bk Guru
04. juni 2020 - 11:50 #1
Du kan eks. sikkerhedskopiere dine billeder til onedrive via onedrive app'en.
Men jeg tror ikke at du kan sikkerhedskopiere dine indstillinger og så videre til onedrive.
kurt54 Ekspert
04. juni 2020 - 13:24 #2
Du kan finde programmer der kan sikkerhedskopiere til PC (eller MAC). Derfra kan der kopieres til onedrive.
claes57 Ekspert
04. juni 2020 - 14:31 #3
jf apple selv "There is no option for an iPhone to backup to OneDrive; iCloud or a computer using iTunes are the only choices for backing up an iOS device."
kurt54 Ekspert
04. juni 2020 - 14:54 #4
Jeg har

https://www.5kplayer.com/iphone-manager/index.htm?&ttsoft=pmwin-4.2-about-gvtime-setup-gotd20202

Jeg fik mit gratis fra  https://www.giveawayoftheday.com - kan se det ikke er billigt. Nogle funktioner kræver at icloud er slået fra.
ink Ekspert
04. juni 2020 - 16:35 #5
Hvis det især er billeder og videoer, du ønsker sikkerhedskopieret, så kan du med fordel installere Google Fotos appen på din iPhone. Hvis du også vil gemme beskeder og andre ting, så skal du ud i en 3. parts løsning.
Eksempelvis iMazing
https://imazing.com/?gclid=CjwKCAjwt-L2BRA_EiwAacX32c_QbzJG0xgWJuOGw09pTjdyAWhMy4NVoZT6gTeXfnb6nofYmtoeChoCD5oQAvD_BwE
hkprofil Seniormester
05. juni 2020 - 09:18 #6
Tak for alle jeres tilbagemeldinger. Jeg kopierer i forvejen mine fotos til OneDrive. Jeg tror dog jeg har fået løst problemet. Alle de billeder der lægger sig i min mobil, lægger sig samtidig automatisk i iCloud, og derfor var der ikke mere plads. Det jeg skulle gøre, var at fjerne dem fra mobilen, enten via den eller via iCloud, og sikre dem på PC'en, således blev der frigjort en masse plads, og således skulle jeg ikke mere få en advarsel fra iCloud :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.