KNN Praktikant
29. juni 2020 - 10:45

Navision - Forventet modtagelsesdato

På en købsordre i Navision indtaster vi en forventet modtagelsesdato ud fra den leveringsdato, vi får fra leverandøren. Denne forventede modtagelsesdato indsættes automatisk ud for hver varelinje på købsordren.
Problemet er, at hvis vi indtaster en forventet modtagelsesdato, som er en mandag, laver den på varelinjeniveau datoen om til søndagen dagen før. Det samme er tilfældet, hvis vi indtaster en dato, som er en lørdag. Så laver den også datoen om på varelinjerne til søndagen dagen efter.
Det er et problem, da vi så i realiteten ifølge systemet får forsinket levering på alle de ordrer, vi modtager på mandage, fordi systemet angiver, vi skulle have modtaget dem søndag.
Vi har undersøgt basiskalender, hvor lørdag og søndag er angivet som fridage, og vi har ventet mange måneder på svar fra vores Navision-firma. Men måske har nogen her en ide om, hvad problemet kan være, og hvordan det kan løses?

På forhånd mange tak.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan vil Rigspolitiet rette op på omfattende fejl i it-system: Sætter gang i en række nye tiltag
Rigspolitiet er nu kommet til bunds i fejlen i politiets sagsbehandlingsystem POLSAS, der betød, at hundredvis af danskere er blevet knytte sammen med sager, der intet har med dem at gøre. Nu har Rigspolitiet sat en række tiltag i søen, der skal sikre, at lignende fejl ikke sker igen.
Computerworld
Garmin åbner for sine systemer efter ransomware-angreb: Forventer at være tilbage til normal drift i løbet af få dage
Garmin er gradvist begyndt at åbne for sine systemer igen efter ransomware-angreb i sidste uge. Se hvilke systemer, der allerede nu er tilbage i fuld drift.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?