jensen363 Seniormester
02. juli 2020 - 13:57 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Test Hyperlink

HYPERLINK("https://whitelabel.novasol.com/p/"&B5)

Ovenstående benytter jeg på en række hvor værdien i B1 refererer til en specifik side.

Problemet er, at ikke alle sider er tilgængelige, - men Hyperlink genereres for alle rækker.

Når brugeren klikker på linket, åbnes siden hvis den findes, ellers kommer den en meddelelse om at siden ikke findes.

Er der nogen måde hvorpå man kan få dette vist i regnearket, altså en form for flag på om siden findes eller ej, - altså uden at brugeren skal åbne alle link som der p.t. er +10K af ????
acore Ekspert
02. juli 2020 - 14:42 #1
Det korte svar er NEJ.

Du kan sikkert godt skrive noget VBA, de checker om links er tilgængelige - hovedproblemet er bare, at den kode vil køre længe, fordi de sider, der ikke findes, tager lang tid.

Med mindre slvfølgelig du kan anvende noget logik til at afgøre, om et link er brugbart eller ej.
jensen363 Seniormester
02. juli 2020 - 14:50 #2
Jeg havde frygtet det :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.