pouls Juniormester
07. juli 2020 - 16:12 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Kopier/overskriv

Jeg har 2 mapper med næsten det samme indhold. Jeg vil gerne have den ene mappe overført til den anden men hvis jeg prøver at kopier i Windows 10 flytter den bare mappen og så er der for lidt plads på drevet. Før var der en mulighed når man ville kopier der hed overskriv men den kan jeg ikke finde mere.
claes57 Ekspert
07. juli 2020 - 16:20 #1
I stifinder skal du kunne se modtager-mappe i venstre del, klik så på afsender-mappe, så dens indhold vises i højre del. Marker alt der med Ctrl+A, og træk den samlede markering til modtagermappen.
Den vil (når den møder første dublet) spørge, om du vil overskrive eller annullere kopieringen af filen.
vælg Annullér, og sæt lige hak i 'gør det samme ved alle filer fremover'
Så for du kun opdateret med nye filer i modtager-mappen.
pouls Juniormester
07. juli 2020 - 16:31 #2
Hvis jeg starter stifinder kan jeg kun se en mappe ad gangen
claes57 Ekspert
07. juli 2020 - 17:11 #3
stifinder i toppen, klik på Vis, og til venstre er bla Navigationsrude - vælg den, og stifinder opdeles med navigation (diske og mapper) i venstre del og mappeindhold til højre.
pouls Juniormester
07. juli 2020 - 17:25 #4
Har løst problemet hvis jeg tog alle 98 mapper og prøvede ar kopirer dem et modtager drevet var der ikke plads nok men hvis jeg kun tog 20 mapper hver gang fik jeg mugligheden at overskrive eller annullerer.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.