Lisa Praktikant
07. juli 2020 - 22:43 Der er 4 kommentarer

Microsoft C5 2008 filen med alle mine data fra 01012011 og frem er pist væk

Hvad hedder filen, der opbevarer mine data /
Hvad skal jeg lede efter og
Hvordan får jeg dem indlæst i programmet igen?
ADDCON-C5 Seniormester
07. juli 2020 - 22:54 #1
Davs,

Normalt hedder den første datafil som dannes af c5  'c5data.dat'

Prøv og søg efter den

MVH
Peter Agger
ADDCON-C5 Seniormester
07. juli 2020 - 23:19 #2
Når/hvis du finder filen skal den ikke indlæses, men blot placeres i C5's datafolder.  Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så lav en mappe i roden af et drev og placer alle filer som hører til C5 i samme mappe - altså både programfiler od datafiler.

C5 2008 var den første C5 version hvor datamappen og programmappen var adskildt.  Lidt efter hvordan din installation er lavet kan det variere.  Hvis det er en grundinstallation fra C5 medie, vil alle dine data ligge i en folder som hedder 'Program data'.  Denne mappe er normalt en skjult mappe, så gå i kontrolpanelet og slå visning af skjulte mapper til. 

Der skulle din datafil gerne ligge.

Programmer vil ligger under Programmer (x86).
MVH
Peter Agger
Lisa Praktikant
07. juli 2020 - 23:53 #3
Tusind tak Peter. Har fundet ProgramData og filen deri, men den fil har endnu færre kb end den jeg havde fundet andet sted.
Der ligger også en C5data.DMO fil, som ser ud til at indeholde en stor mængde data. Har du en ide om, hvad der kan ligge i den?
BH Lisa
ADDCON-C5 Seniormester
08. juli 2020 - 07:13 #4
Morgen,

DMO filen er simpelthed C5's demodata.  Det er set at nogle også anvende denne datafil i drift. Prøv og skift regnskab til DMO filen og se hvad den indeholder.

Hvad skete der forud for at din datafil forsvandt ?

MVH
Peter Agger
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Undersøgelse: Disse virksomheder vil danske it-folk helst vil arbejde for
Valget falder ofte på virksomheder uden for it-branchen, når de danske it-professionelle skal pege på de virksomheder, som de helst vil arbejde for.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kommer du i gang med outsourcing
Skaffer din virksomhed nemt alle de kompetencer, I har behov for – eller hæmmer manglen på medarbejdere med præcis de rette kernekompetencer undertiden jeres vækst? Mange virksomheder beslutter at afsøge muligheden for at outsource opgaver indenfor eksempelvis udvikling, men oplever også at det kan være vanskeligt at håndtere optimalt. Denne hvidbog kommer omkring en række af de risici og faldgruber, der kan være forbundet med outsourcing – og gennemgår nogle af de mest oplagte samarbejdsmodeller. Det gør det lettere at minimere eller afbøde nogle af de mest oplagte og ruster din virksomhed til bedre at give jer i kast med outsourcing.