Balltorture Praktikant
10. juli 2020 - 20:48 Der er 2 kommentarer

Dansk ordbog til CAT B26

Jeg har købt en CAT B26 dumb-phone hos Compumail.dk da jeg kun bruger den slags ved siden af min PC.
De lovede i telefonen at der var dansk ordbog, men ak nej. Istedet for at returnere den vil jeg prøve at se om der eksisterer mulighed for at få installeret dansk ordbog.

Kan det lade sig gøre i den her smarte tid?
Jørgen B. Professor
10. juli 2020 - 23:50 #1
CAT B26 tilbydes ikke med Skandinavisk udgave. Heldet med denne er ikke med på Dansk, hellere ingen ordbog, da det rent faktisk er en ren faktisk "dum" telefon kun med inkluderet sprogpakke, som er kun udelukkende til brugergrænse overflade der ilbydes der hvad der findes i den og ikke.

Hvis du vil have en med dansk ordbog, skal du skifte til deres dyrere smartphone udgave, eller køb dig andet robust smartphone som vil understøtte mere end hvad CAT B26 kan byde på.

Alt hvad der ligner som CAT B26 og som er dumme telefoner, kan faktisk ikke mere end hvad man efterspørger. Pris klasser som ligger på 400-900.

Herefter og er større, kan faktisk det du efterspørger.

Inspiration for robuste telefoner?

https://www.elgiganten.dk/cms/robuste-smartphones/smartphones-der-kan-holde-til-det-meste/

http://www.haandvaerker-mobilen.dk/
Jørgen B. Professor
10. juli 2020 - 23:51 #2
Hopper af tråden
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knowit overtager konsulenthuset Creuna: 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet
Konsulenthuset Knowit køber Creuna, der i de senere år har landet dundrende underskud. Ambitionen er nu at blive Nordens førende leverandør af datadrevet CX. 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.