Balltorture Praktikant
10. juli 2020 - 20:48 Der er 2 kommentarer

Dansk ordbog til CAT B26

Jeg har købt en CAT B26 dumb-phone hos Compumail.dk da jeg kun bruger den slags ved siden af min PC.
De lovede i telefonen at der var dansk ordbog, men ak nej. Istedet for at returnere den vil jeg prøve at se om der eksisterer mulighed for at få installeret dansk ordbog.

Kan det lade sig gøre i den her smarte tid?
Jørgen B. Professor
10. juli 2020 - 23:50 #1
CAT B26 tilbydes ikke med Skandinavisk udgave. Heldet med denne er ikke med på Dansk, hellere ingen ordbog, da det rent faktisk er en ren faktisk "dum" telefon kun med inkluderet sprogpakke, som er kun udelukkende til brugergrænse overflade der ilbydes der hvad der findes i den og ikke.

Hvis du vil have en med dansk ordbog, skal du skifte til deres dyrere smartphone udgave, eller køb dig andet robust smartphone som vil understøtte mere end hvad CAT B26 kan byde på.

Alt hvad der ligner som CAT B26 og som er dumme telefoner, kan faktisk ikke mere end hvad man efterspørger. Pris klasser som ligger på 400-900.

Herefter og er større, kan faktisk det du efterspørger.

Inspiration for robuste telefoner?

https://www.elgiganten.dk/cms/robuste-smartphones/smartphones-der-kan-holde-til-det-meste/

http://www.haandvaerker-mobilen.dk/
Jørgen B. Professor
10. juli 2020 - 23:51 #2
Hopper af tråden
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgne rundt om bygningen for at nå målsætningerne"
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgen rundt om bygningen for at nå målsætningerne."
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.