Sara SP Praktikant
22. juli 2020 - 23:08 Der er 2 kommentarer

iPhone skærm ødelagt

Hej, jeg har en gammel iPhone SE, som har en ødelagt skærm, jeg er interesseret i at få billeder og diverse downloadet fra telefonen. En del af filerne er sikkerhedskopieret, men jeg mangler lidt  fra den sidste mdr tid.

Skærmen er fuldstændig ødelagt, dog ser det ud til at telefonen virker på den måde at jeg kan tilslutte den strømforsyning og den har tidligere på dagen været koblet til mit bilanlæg,

Når jeg kobler den til min macbook begynder mobilen at oplade, men intet bliver registreret på macbooken, dvs jeg vil heller ikke kunne hive billederne ud fra computeren.

Jeg er med på at jeg kan aflevere den til en prof og se om de kan hive filer ud af den.

Men jeg tænker der må der være en måde jeg kan komme ind på den telefon. Enten via min macbook eller via den nye iphone jeg har købt.

Håber i kan hjælpe
puren Ekspert
23. juli 2020 - 00:43 #1
Jessa Jones fra ipad rehab https://www.ipadrehab.com/
ink Ekspert
23. juli 2020 - 12:30 #2
Har du sikkerhedskopieret til iCloud på den gamle, så kan du starte den nye op fra denne sikkerhedskopi. Det afhænger dog af dine indstillinger hvor meget der medtages.

Hvis skærmen er helt død på den gamle kan du nok ikke få adgang, da der kræves accept ved tilslutning til både Mac og iPhone. Hvis skærmen virker, men blot er sort, så kan man forsøge at ramme det sted på telefonen, hvor du skal acceptere adgangen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dramatisk tilbagegang i det samlede erhvervsliv - men i telebranchen går det meget godt
Den danske telebranche har foreløbigt klaret sig godt igennem coronakrisen, viser nye tal fra Danmarks Statistik, som Dansk Erhverv har analyseret. Omsætningen er hævet en smule, mens det samlede erhvervsliv er gået dramatisk tilbage.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske usikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende reguleringer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.