allan1066 Juniormester
27. juli 2020 - 21:32 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Konvertering af datafil C5 3.00 til C5 2010 4.3

Ja det er "gamle" programmer - men mon ikke der skulle være en der kan hjælpe?
ADDCON-C5 Seniormester
27. juli 2020 - 22:07 #1
Davs,

Yep det kan du sagtens.  Du skal selvfølgelig have de nødvendige kodefiler, de er nemlig forskellige fra version til version.  Men hvis du har kodefiler til ver 2010 (4.3) er femgangsmåden således:

Din ver 3.0 skal først konverteres til en version 4.0 Service Pack 1 ellers duer det ikke. Fra version 4.0 SP1, kan du efterfølgende konvertere til Ver 2010.

Gøres nemmest ved at lave en mappe til hver version, indlæse de korrekte kode med videre.  flyt derefter din Ver. 3.0 datafil til mappen for 4.0 SP1, start c5 og den vil konvertere helt af sig selv.  Når du har en 4.0 SP1 version, flytter du den til mappen for 2010, starter C5 og den vil konvertere her også.

Husk du skal have Administrator rettigheder på den PC du anvender.

God fornøjelse.
ADDCON

Peter Agger

OBS !  Hvis du ikke slev har de nødvendige 'stumper' til konverteringen har jeg et setup, hvor det kan gøres.  Kræver kun at jeg får adgang til din 3.0 datafil.
allan1066 Juniormester
28. juli 2020 - 07:21 #2
Hej Super at du vil hjælpe - jeg er ikke lige med hvordan jeg konverterer til 4.0 SP1, men hvis du vil hjælpe sender jeg gerne datafil.Kontakt mig venligst på ar@godetider.dk - gerne med en pris.

På forhånd tak

Allan Rasmussen
ADDCON-C5 Seniormester
28. juli 2020 - 07:38 #3
Hej Allan,

Den kan jeg godt fixe for dig.  Du skal regne med maks. 1 times arbejde måske
mindre, for et standard regnskab, hvis der ikke er fejl i data. Nu kan jeg se du laver revision, hvor mange databaser har du så (klientregnskaber) ?

Bedste måde er at jeg henter datafiler via en teamviewer og smider dem retur når de
er konverteret.

Har du materiale til en 2010 installation ?

MVH
PA
allan1066 Juniormester
28. juli 2020 - 09:43 #4
Hej

Kan du ikke sende mig din mailadresse? til ar@godetider.dk - så tager vi den der fra
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.