allan1066 Juniormester
27. juli 2020 - 21:32 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Konvertering af datafil C5 3.00 til C5 2010 4.3

Ja det er "gamle" programmer - men mon ikke der skulle være en der kan hjælpe?
ADDCON-C5 Seniormester
27. juli 2020 - 22:07 #1
Davs,

Yep det kan du sagtens.  Du skal selvfølgelig have de nødvendige kodefiler, de er nemlig forskellige fra version til version.  Men hvis du har kodefiler til ver 2010 (4.3) er femgangsmåden således:

Din ver 3.0 skal først konverteres til en version 4.0 Service Pack 1 ellers duer det ikke. Fra version 4.0 SP1, kan du efterfølgende konvertere til Ver 2010.

Gøres nemmest ved at lave en mappe til hver version, indlæse de korrekte kode med videre.  flyt derefter din Ver. 3.0 datafil til mappen for 4.0 SP1, start c5 og den vil konvertere helt af sig selv.  Når du har en 4.0 SP1 version, flytter du den til mappen for 2010, starter C5 og den vil konvertere her også.

Husk du skal have Administrator rettigheder på den PC du anvender.

God fornøjelse.
ADDCON

Peter Agger

OBS !  Hvis du ikke slev har de nødvendige 'stumper' til konverteringen har jeg et setup, hvor det kan gøres.  Kræver kun at jeg får adgang til din 3.0 datafil.
allan1066 Juniormester
28. juli 2020 - 07:21 #2
Hej Super at du vil hjælpe - jeg er ikke lige med hvordan jeg konverterer til 4.0 SP1, men hvis du vil hjælpe sender jeg gerne datafil.Kontakt mig venligst på ar@godetider.dk - gerne med en pris.

På forhånd tak

Allan Rasmussen
ADDCON-C5 Seniormester
28. juli 2020 - 07:38 #3
Hej Allan,

Den kan jeg godt fixe for dig.  Du skal regne med maks. 1 times arbejde måske
mindre, for et standard regnskab, hvis der ikke er fejl i data. Nu kan jeg se du laver revision, hvor mange databaser har du så (klientregnskaber) ?

Bedste måde er at jeg henter datafiler via en teamviewer og smider dem retur når de
er konverteret.

Har du materiale til en 2010 installation ?

MVH
PA
allan1066 Juniormester
28. juli 2020 - 09:43 #4
Hej

Kan du ikke sende mig din mailadresse? til ar@godetider.dk - så tager vi den der fra
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.