30. juli 2020 - 20:14 Der er 7 kommentarer

Forkert lyd!! - er det blæseren der går ujævnt??

Jeg har i længere tid oplevet at min PC (Lenovo ideapad Y700 15isk) ofte kommer med en ufattelig træls ujævn lyd.

https://www.youtube.com/watch?v=r-VfIak60s0

Er det ventilatoren der er ved at stå af?
30. juli 2020 - 20:18 #1
Jeg har mulighed for at sætte "Extrem køling" på via "lenovo nerve center", hvilket efter noget tid får lyden til at forsvinde i en periode, men den vender tilbage igen.
ErikHg Ekspert
30. juli 2020 - 22:06 #2
Der er sandsynligvis røget et leje.
220661 Ekspert
30. juli 2020 - 22:54 #3
Ja eller der ligger noget fysisk inde i blæsehuset som vingen rammer. Der er en video her hvordan man tager bunden af og kommer ind til blæserne. De sidder med få skruer skulle kunne pilles ud uden at splitte den ad til atomer. Her kan selve køle profilen også børstes ren. Håber det er din model jeg viser her? https://www.youtube.com/watch?v=Q0t2GwAha-s
220661 Ekspert
31. juli 2020 - 07:08 #4
PS Er der reklamation på den brydes retten til det hvis du selv skiller den ad.
31. juli 2020 - 07:18 #5
PC'en er efterhåen 3 år gammel så garantien er væk - har fundet en ny blæser til ca 200 kr. tror der sidder to, så overvejer at finde ud af hvilken som larmer og så bare skifte den ene eller begge.
220661 Ekspert
31. juli 2020 - 07:23 #6
#5 Ja du skal jo under alle omstændigheder derind, så du må vurdere hvilken blæser der evt kan lave støjen. Men pil lige låget af blæserne for at tjekke for ting der IKKE skal være derinde,og børst køleprofilet af når du er i gang.
220661 Ekspert
31. juli 2020 - 07:24 #7
#5 Ja video viser også 2 blæsere.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.