posten Ekspert
04. august 2020 - 19:18 Der er 8 kommentarer

udskrivning af det der er på skærmen

nu har jeg hørt det så mange gange men når man nu skal bruge det er det jo væk
hvad er det nu man skal trykke på for at udskrive det der vist på skærmen ???
fordi deres print side er i mico str.
ErikHg Ekspert
04. august 2020 - 19:50 #1
milter Ekspert
04. august 2020 - 20:11 #2
Hvad er det, du vil udskrive?  Er det hele siden med billeder, tekst, reklamer og alt det andet? Eller er det blot teksten fra f.eks. en artikel, eller ...?
ErikHg Ekspert
04. august 2020 - 21:27 #3
#2 Det skulle klippeværtøjet jo snildt kunne klare. Jeg bruger ofte selv denne funktion med stor tilfredshed.
posten Ekspert
05. august 2020 - 05:37 #4
problemet er dem der har siden laver det mindre end det der står på skærmen vil "bare" udskrive det som jeg ser på skærmen når jeg trykker alt+ prtScm-DysRq sker der intet
hjolsen Ekspert
05. august 2020 - 08:07 #5
alt+printscrn tager et skærmklip og gemmer i "udklipsholder"  - åben feks paint og tryk ctrl+v - herefter kan det udskrives.
Arne Mathiesen Ekspert
05. august 2020 - 09:36 #6
Utklippsverktøy til WIN10 som finnes i Windows - under tilbehør er i bruk hver dag her faktisk meget anvendelig også.

Altanativ gå på søk skriv Ut så du har det – legg det på Desktop og snarvei ned på oppgavelinjen mer treng du ikke.

Oppskrift fikk av ErikHg bruk denne er helt enig et nyttig vektøy  –  jeg for min del (lagre det  som) på Desktop å da er det opp til deg hvor du vil ha det    eks Epost - lagre det et sted for senere bruk  –  skal du hjelpe noen eller treng hjelp selv  ta et bilde å bruk Ibb –  du kan prente ut også uten problemer – bare lidt trening er alt som skal til et eks her.      https://ibb.co/XFCtkkj

Det jeg savner er faktisk og kunne sette en pil hvis man vil markere noe ang computer hjelp der bruker jeg Word  jeg vet ikke hvor jeg finner annen løsning til dette bruk  -  prøv dette håper dette hjalp. Å jeg ikke har misforstått..
claes57 Ekspert
05. august 2020 - 09:51 #7
Jeg bruger PicPick, som er en kraftig udvidelse til PrtScr. Den overtager PrtScr-tasten, og PrtSrc tager et billede af hele skærmen, men Alt+PrtScr tager det aktuelle vindue. Billedet åbner så i deres editor, og man kan beskære, tegne/skrive osv før det gemmes. Kan også klare scrollende vinduer, så hele siden kommer med.
Skal det være rediger-bart (tekst), så bruger jeg at udskrive siden til pdf i stedet.
Den gratis er alt nok - https://picpick.app/da/download/
Arne Mathiesen Ekspert
06. august 2020 - 08:54 #8
Bare en opplysning angående bruk av Imgbb for og vise skjermdump - så vil jeg anbefale og bruke knappen SØK  den fungere fint      https://ibb.co/5L16Knq

Nye EDGE der går fint for visning.    Firefox klare også oppgaven.    Men Google Chrome er bare og glemme den fungere ikke. for meg.
Det er min opplevelse med Imgbb  -  jeg vil fortsette og bruke WIN10 sitt skjermklipp enkel og bruke også.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.