mik28 Mester
16. september 2020 - 12:56 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

WOL

Hej Eksperter

Jeg har et problem i forhold til WOL med 2 ud af 10 maskiner. Jeg kan kun få de 8 til at reagerer på en "Magic packet". Jeg har sikret mig at den bliver sendt (Wireshark) og at BIOS'en er sat rigtigt op, vil jeg da mene. Jeg er lidt i limbo og ved ikke rigtigt hvad jeg nu skal gøre. Kan det f.x hjælpe at opdaterer BIOS?

En anden ting jeg heller ikke kan forstå er hvordan WIN10 kan have noget med WOL at gøre?

Venlig hilsen
Mikael
thomas_bk Professor
16. september 2020 - 13:01 #1
Hvad får dig til at tro at win10 har noget med WOL at gøre?

Måske du også bør skrive hvilket udstyr der udgør de 2 og 8 maskiner.
mik28 Mester
16. september 2020 - 13:30 #2
Det er et ASUS B150M-PLUS bundkort

BIOS Date: 21/9/2016
Version: 2003
mik28 Mester
16. september 2020 - 13:41 #3
Grunden jeg tror Windows10 er fordi jeg har set en video https://www.youtube.com/watch?v=VG6sCC4afRI

Det giver ikke nogen mening, men det er hvad jeg ser
mik28 Mester
16. september 2020 - 14:15 #4
Det giver ingen mening men hvis jeg står "turns on fast setup" fra i Windows powersettings så ser det ud til at virke. Jeg fatter hat af det
claes57 Ekspert
17. september 2020 - 08:38 #5
I fast setup ser det ud til, at win - for at spare tid - ignorere bios og kontakt til andre enheder, og bare starter med de data, win brugte sidst. Den lytter derfor ikke til andet - inkl wol.
mik28 Mester
17. september 2020 - 08:50 #6
Tak til Microsoft og Winblows. Det forklarer jo en del. Det virker som sagt også nu hvor fast setup er disabeled. Mit hjem er Windowsfrit område. Hav en dejlig dag og tak for hjælpen
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Interview: ATP-medarbejdere har måttet droppe sommerferien og arbejde om natten, men nu er løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriemidler klar. "Lige nu har vi 300.000 i kø, og der er en ventetid på omkring to timer," siger ATP-underdirektør Jesper Juel-Helwig. Bliv klogere på, hvordan ATP har skabt den nye løsning på tre måneder.
Computerworld
Elon Musk præsenterede fremtidens Tesla-batteri - og straks styrtdykkede aktien
Tesla-stifteren Elon Musk præsenterede tirsdag selskabets visioner og strategier inden for fremtidens elbils-batteri. Men nyhederne - eller mangel på samme - fik investorerne til sende aktien ned med 5,6 procent.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
How to understand the email threat landscape
There is already a large number of organizations transitioning to more cost efficient cloud based solutions as of now. According to recent research by Gartner, "by 2021, Gartner expects 70 % of public and private companies to be using cloud email services.” But unfortunately this is also bad news, as the attackers’ methods also evolve, and there is a market increase in number of attacks against cloud based email services such as MS Office 365. In this whitepaper we will discuss the common email security threats that are faced by organizations and how to keep your organization safe from these attacks.