Camilla1983 Novice
16. september 2020 - 17:41 Der er 4 kommentarer

Fjerne engelsk fra teksteditor

Hej alle

Hvordan får jeg teksteditoren i Word til at lade være med at tjekke mine tekster på dansk og engelsk.
Jeg har slået automatisk sprog fra og jeg har fjernet engelsk i indstillingerne.

Mvh
Camilla
ebea Ekspert
16. september 2020 - 18:10 #1
Det tror jeg desværre godt du kan opgive. Jeg har forsøgt i årevis, og har skrevet et utal af gange til Microsoft, for at få et svar på, hvor i Windows 10 at det foregår med denne redigering.
For problemet er ikke relateret til Office pakken, men selve windows 10.
Jeg har fjernet alt fra teksteditor, til ordbøger, uden at det har nogen effekt.

Skulle det lykkes for dig, hører jeg MEGET gerne om dette.
ebea Ekspert
16. september 2020 - 22:00 #3
#2 - Jeg har prøvet ALT. Og ingen af disse indstillinger løser problemet (hos mig). Og jeg har fornemmelsen af, at det er samme problem hos OP.

Uanset hvor jeg skriver, (på internet, eller f.eks. Notepad), eller uanset hvor, så forsøger den at tilrette ordene (selvom de er korrekte). F.eks. kan jeg ikke skrive to ens bogstaver ved siden af hinanden, uden at de flyttes automatisk væk fra hinanden.
Som skrevet, så har jeg kontaktet Microsoft mange gange, uden held. Jeg kan se at i tusindvis rundt i Verden, har samme problem, uden at nogen aner hvordan det rettes.
Og det har stået på i årevis!
lene-fredborg Ekspert
16. september 2020 - 22:01 #4
Camilla:

Hvad præcis mener du med "jeg har fjernet engelsk i indstillingerne"?
Er problemet, at tekst f.eks. bliver markeret som stavefejl, hvis du skriver på dansk?
Har du problemer med sprog i alle dokumenter eller i specifik(ke) dokumenter?

Der er en række forskellige ting, som spiller ind på sproghåndteringen og stave- og grammatikkontrol i Word.

Ethvert afsnit i Word er tilknyttet en typografi (style i engelsk version), som styrer udseendet af afsnittet. Typografier kan også indeholde definition af sprog. Hvis Word f.eks. skifter fra dansk til engelsk, selv om du har slået indstillingen "Find sprog automatisk" fra, kan det skyldes, at den anvendte typografi er sat til engelsk stavekontrol. Har du tjekket, om det er tilfældet?

Måske kan min artikel "Stavekontrol Word – problemløsning hvis det ikke virker som forventet", https://www.thedoctools.com/wordtips/hvis-stavekontrol-ikke-virker-som-forventet-i-word/, hjælpe til at finde årsagen til det/de problemer, du har med sprog.

(Hvis ovenstående ikke hjælper, er du velkommen til at sende et dokument til mig (du kan sende e-mail via denne side: https://www.thedoctools.com/home/da/kontakt/. Forklar i e-mailen præcist, hvad problemet er i dokumentet. Så vil jeg tjekke dokumentet.)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.