emma Praktikant
21. september 2020 - 20:21 Der er 2 kommentarer

Hjælp til PC specs

Hej!

Jeg overvejer at købe denne computer fra Topdata:
https://topdata.dk/shop/422-topgaming/13149-top-primei5-10400f16g-ramgtx1660super-6g500-ssd-nvme/

Jeg har dog ingen forstand på computere overhovedet, så jeg tænkte på om nogen kunne foreslå hvilke opgraderinger jeg bør tilkøbe?

Computeren skal bruges til spil som Sims 4, CSGO og Among Us.
Jeg vil også meget gerne hvis den ikke larmer alt for meget.

Håber I kan hjælpe :)
Slater Ekspert
21. september 2020 - 20:37 #1
Ingen af de nævnte spil kræver særlig meget, så det kan enhver ny spillecomputer klare. Den viste er helt fin - også til prisen.

Mht. opgraderinger vil jeg som regel anbefale en lagerdisk, når computeren kun har 512 GB SSD. Mange spil i dag fylder over 100 GB i sig selv, så det bliver hurtigt frustrerende med så lidt. Dog fylder de nævnte spil stadig ikke så meget, så det er en vurderingssag om det er nødvendigt.

Mht. larm er det svært at vurdere, når de ikke skriver dB på konfigurationen, men som regel er opgraderinger som "ultra silent luftkøler" klart de få penge værd. Det ville jeg altid selv tage.
Bare ikke tage vandkøling. Der er mange der har fået den idé at de larmer mindre, men det er som regel lige modsat virkeligheden.
emma Praktikant
21. september 2020 - 20:48 #2
Mange tak for hjælpen!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.