Avatar billede Lars Novice
22. september 2020 - 20:28 Der er 1 kommentar

BIL DAB RADIO SIGNAL

Da jeg skulle køb min ny OPEL CORSA i 2018 blev jeg  tilbud at få en DAB RADIO i bilen indsted af den alm. FM radio som skulle gå ud. Som kendt er FM signal  bliv. Men  jeg er glad for  P5 kanal som kan kun fåes på DAB radio.
Ind til Juli i år har jeg hørt DAB radio i min bil uden forsterelse, man fra  juli begind dab radio signal fald ud i vise områder. Jeg gik til min bil  forhandler som checket og provet alt man signalen bliv ved ved at falde ud,selv  da jeg stå ved  rød lys. Til sidst efter lang discussioner  blev min DAB radio skiftet ud med en ny DAB PLUS radio, man jeg  stædiivæk få signalen som falde ud. Nu siger  min bil fohandler ANDERSEN &MARTINI  at jeg skal invester i en bedere antenne som koste en formu. Ind jeg gå videre er det nøgen det kan hjælp mig med en go' råd ? PÅ FORHÅND TAK, Lars
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester