schunck Juniormester
25. september 2020 - 13:30 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

IPTV

Hej.

Jeg er på udkig efter en LOVLIG løsning, hvor jeg kan købe adgang til større fodboldturneringer via IPTV. Jeg er især interesseret Premier League, Champions League og Europa League. Sprog er underordnet.

Findes denne mulighed overhovedet?
Kan man købe den inden for EU?
Fluzzy Novice
03. oktober 2020 - 23:36 #1
kurt54 Ekspert
05. oktober 2020 - 19:58 #2
Lovlig --- tjah...
Der omgås geo blokering - der overtrædes copyright - og aftalen med udbyder overtræde i de fleste tilfælde- .
schunck Juniormester
05. oktober 2020 - 20:16 #3
Tak Fluzzy.

Jeg kunne nu stadig godt tænke mig en løsning inden for EU, så jeg er home safe. Men jeg viil gerne give lidt point for det.

Kurt 54. VPN er jo som sådan ikke ulovligt. Og forbrugerrådet TÆNK belyser da også mulighederne med VPN. F.eks. at se DR eller tv2 på ferien.
Så vidt jeg kan læse, er det heller ikke ulovligt at streame fra en udenlandsk tjeneste, så længe tjenesten har en licensaftale til at vise indholdet.

Personligt vil jeg bare gerne have et abonnement til nogle få kampe uden at skulle igennem en VPN og uden at skulle betale flere hundrede kroner om måneden, og så få en masse indhold jeg ikke skal bruge.
schunck Juniormester
05. oktober 2020 - 20:18 #4
Nå.. Point er så udgået? Det viser, hvor længe siden, det er jeg har været forbi 😂
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få øjeblikkelig og brugbar sikkerhedsindsigt med SIEM i skyen
En stigende del af virksomhedens kritiske IT-infrastruktur og applikationer driftes som hybridløsninger eller leveres online som SaaS eller PaaS. Alligevel er mange sikkerhedsprodukter stadig on-premise-baserede, tunge at implementere, kræver løbende vedligehold, er svære at overskue og bliver slet ikke udnyttet effektivt – hvis de da overhovedet installeres. Men det er under hastig forandring. Gartner venter, at 80% af alle Security Information and Event Management-løsninger (SIEM) om højst fem år vil have kernefunktioner, der udelukkende leveres via skyen, og det er der gode grunde til. Cloudbaseret SIEM er mere agilt, lettere at implementere, trækker på både AI og flere datakilder, er enkle at skalere og giver et markant bedre og mere prioriteret overblik over aktuelle trusler. Læs meget mere i denne hvidbog.