charlie22 Juniormester
26. september 2020 - 19:00 Der er 3 kommentarer

Oplysninger om server via whois lookup

Kan man på oplysninger om hardware, software på en server ved at søge på domænenavnet. Der findes meget server info hvis man har tilgang til serveren med et php dokument for eksempel. Jeg undrer bare hvor der er offentligt hvis man sidder og søger på bare domænet?
claes57 Ekspert
26. september 2020 - 19:30 #1
som i at kigge efter ikke opdaterede servere, som du kan hacke?
charlie22 Juniormester
26. september 2020 - 20:17 #2
Hvis jeg var kapabel at hacke servere så havde jeg nok ikke stillet dette spørgsmål.

Det handler om at jeg skal have et cms system til at virke ordentligt og jeg har set eksempler på nettet hvor det fungere bedre end på mit domæne
Slater Ekspert
26. september 2020 - 23:04 #3
Nej, det kan man ikke. Du er nødt til at forbinde til en server for at få oplysninger om hardware og software på den, og selv da er det kun hvad serveren selv har lyst til at fortælle, du kan få.

Når du f.eks. whois'er, forbinder du ikke til serveren selv, du spørger en helt anden service om registrantinfo osv. omkring serveren.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 10:41 Forskellige brugere/ Login Af desist i PC
I dag 10:26 Jubii Af Farmor i E-mail programmer
I dag 07:16 Plads på en PS3 Af Maja i Andet hardware
I går 22:08 Min Macbook vil ikke starte Af Hanne H i Mac
I går 20:57 Geninstaller Windows 10 Af barth i PC


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.