eurositi Ekspert
27. september 2020 - 16:20 Der er 2 kommentarer

Synkronisering af apps og data?

Hvordan synkroniserer jeg mine installerede apps og data på flere Android-enheder - i dette tilfælde en Samsung Galaxy Tab S5 Lite?

Jeg er logget ind med den samme Google-konto på både den nye og den gamle enhed. Automatisk synkronisering af konti er slået til på både den nye og den gamle enhed, men bortset fra kontakter og mailkonti, synkroniseres intet. Under synkronisering kan jeg kun vælge Google-apps - men ikke andre apps (Netflix, DRTV, Wordfeud osv.).

Jeg har tidligere bare automatisk fået alle apps synkroniseret fra min gamle telefon til den nye i samme øjeblik, jeg tog min nye enhed i brug ved at logge på min Google-konto. Derfor kommer det noget bag på mig, at det pludselig er blevet kompliceret at aktivere denne funktion.
ink Ekspert
27. september 2020 - 16:55 #1
Har ikke selv Android telefon, men har du set dette link
https://winraedorpers.com/da/android/18-how-to-transfer-apps-from-your-old-android.html
eurositi Ekspert
27. september 2020 - 18:17 #2
Takker. Jeg tjekker lige, om Galaxy Tab'en har NFC og vender tilbage.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.