Blondie Novice
09. oktober 2020 - 10:33 Der er 3 kommentarer

Problemer med kalender/aftalevisning i Outlook 2019

Ny PC - Ny office pakke, og så sidder jeg endnu en gang med et kalender problem - samme problem som da min gamle maskine skulle installeres:

Outlook "Hjem" har jeg valgt fra venstre: konti - mails med læseruden nederst - og til højre kalenderen med aftaler nedenfor.  Men jeg kan ikke få vist mine aftaler - hverken i kalenderen eller som de vanlige aftale bokse?

Inde på selve kalender-siden ligger alle mine aftaler, jeg kan bare ikke få dem til at komme frem på startsiden - der ligger en fuldkommen tom kalender. Nye aftaler kommer fint i kalenderen, men de bliver ikke vist. Jeg har prøvet med alle konti, importeret igen - og igen, men lige lidt hjælper det.

Jeg havde præcis samme problem sidst, men, der kunne Outlook 2010 fremvise dem på startsen via min hotmailkonto, men her i den nye 2019, vil ingen af dem komme frem på startsiden. 5-7 år er alt for længe uden min uundværlige kalender - så jeg bliver nødt til at gentage mig selv:

Kan I hjælpe?
ErikHg Ekspert
09. oktober 2020 - 11:56 #1
Jeg har også haft problemer med Outlook 2019, og har for at være ærlig ikke ret meget forstand på dette. Så det at jeg står som "ekspert" her på eksperten, er ikke pga.af, min indsigt i emnet mails o.l. Alligevel har jeg  - måske - fundet noget der kan hjælpe dig med at løse dit problem.

https://support.microsoft.com/da-dk/office/angiv-standardkalender-7c546486-0c7c-4870-964a-0d6eb4de83e0
Blondie Novice
10. oktober 2020 - 08:36 #2
@ErikHg

Mange tak for forsøget, desværre hjalp det ikke - Jeg har stadig en gabende tom kalender på startsiden - og ikke én eneste aftale til frit skue.

Jeg ville rigtig gerne uploade screenshot - der MÅ vel være flere end os to, der har bøvlet med det :)
ErikHg Ekspert
10. oktober 2020 - 10:45 #3
Der er helt sikkert flere end os to. Men der er heldigvis mange brugere på eksperten, der er villige til at hjælpe hvis de kan :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.