arnel Seniormester
18. oktober 2020 - 08:04 Der er 12 kommentarer og
2 løsninger

Windows 2007 Office vil ikke konfigurere

Windows mener, at jeg skal forny et Word-abonnement jeg aldrig har oprettet.
Gængs er et sådan, at når jeg åbner et dokument, så sker dette uden vrøvl, men i de sidste par år popper Word Pad op - med meget begrænsede funktioner - faktisk så få, at der er ubrugeligt.
"De fleste funktioner er deaktiveret" - hedder det, og når jeg så vil genaktivere, så ledes jeg fra det ene pop-op-skema til det andet. Der dels vil have at vide hvor gammel jeg er, dels fortæller at jeg skal have en ny konto, og dels fortæller at en tilsendt aktiveringskode ikke dur.
Jeg har tidl. kunnet reparere det i kontrolpanel, men det  kan jeg pludselig ikke længere.
Når jeg vil redigere 2007 installationen så får jeg at vide, at "konfigurationen blev ikke fuldført, og at der opstod en uventet fejl - LUK"
Intet om hvad det er for en fejl, eller hvordan jeg kan rette den. Fin kundeservice.
Hvor gør jeg? Installerer Libre?
claes57 Ekspert
18. oktober 2020 - 09:08 #1
Den er udgået og supporteres ikke. Det samme sker med 2010 inden længe. Der er derfor ingen at ringe til. Ny Office, eller skift til den gratis libre, er valget.
Når den ikke opdateres længere, så betyder det også, at dens kode nu har kendte fejl, som kan efterlade din pc ubeskyttet mod angreb udefra.
220661 Ekspert
18. oktober 2020 - 09:25 #2
Enig med claes57.
Jeg har selv 2010 på min ene pc som nu ikke supportes længere. Bruger ikke avancerede funktioner i officepakken så Libre Office kan sagtens overtage de opgaver jeg skal bruge, og endvidere er det kompatibelt med docx formatet der bruges i Word programmet i Office. Jeg har selv indstillet mit til at gemme i docx så andre der evt skulle få et brev fra mig kan åbne det i Microsoft Office programmet.
ErikHg Ekspert
18. oktober 2020 - 11:53 #3
Jeg anvender MS Office 2019, men Word kan ikke åbne WPS filer der er lavet visse i ældre Word version. Dette skrev jeg om her på eksperten, og en hjælpsom bruger anbefalede Libre Office. Det var lige det der skulle til, så nu er det igen muligt at åbne disse filer :-) Så Libre Office er absolut værd at anbefale.
Arne Mathiesen Ekspert
18. oktober 2020 - 12:11 #4
Tenk jer om lidt Word 2019 er full god  nok - Ikke kjøp fra MS det koster skjorta  Og hvorfor -Svensk butikk ja Norsk også seller og levere den for 185 kr -  på Ebay halvparten ingen forskjell på dem –    dem blir installert med MS godkjenning  alle språk –    Livtids Garanti  ( er du uheldig en gang så kjøp en ny da vel har ikke hent meg enda)
Den har alt du trenger fungere utmerket –  men ønsker du spesielle ting - så seller MS pølser også  -  Outlook + ekstra lagring kjøp 365 og betal hvert år –  det behov har ikke jeg og hvorfor?
Og jeg er meget fornøyd  -  anbefales uten tvil. Glem Gratis varianter Åpen Office etc.
God helg det er fortsatt søndag  Å den går til alle i Tråden. Arne.
Arne Mathiesen Ekspert
18. oktober 2020 - 12:40 #6
Jeg skal sjekke men føler at Google har bedre kontroll over sine ting -  nå er jeg tilbake på Google og livet er langt bedre nå -
Søppel og utfordringer passer ikke meg nå på Google slipper du dette -  endelig sa har jeg det godt nå.  Til deg Overgård Takk og god søndag.    Arne.
Overgaard1654 Professor
18. oktober 2020 - 12:43 #7
Arne Mathiesen
til at fra microsoft hjemmesige
Arne Mathiesen Ekspert
18. oktober 2020 - 12:54 #8
Søppel er ikke lett og hanskes med  fra MS dem feiler for meget -  Andre Aktører gjør det bedre er min opplevelse på Nett.
3 år på Win10 - EDGE er vel 2 år snart - Kaniner trives ikke der -  men dem kommer nok ttilbake når Kvaliteten blir bedre. MS har fortsatt en job og gjøre. Nå  er kl 18 snart jeg gir meg for i dag.
arnel Seniormester
18. oktober 2020 - 13:33 #9
Tusind tak for jeres hurtige kommentarer. Blandt forslagene valgte jeg at installere Libre Office. Den ser bestemt ud til at dække hvad jeg har brug for: Et enkelt og funktionelt tekstbehandlingsprogram.
Og til Overgaard - Dit link kunne jeg ikke få til at virke - men det er nok mig, det har gjort noget forkert. Men tak alligevel.
220661 Ekspert
18. oktober 2020 - 13:40 #10
Velbekomme arnel.
Jeg har også god erfaring med Libre Office. Held og lykke med den :-)
Arne Mathiesen Ekspert
18. oktober 2020 - 13:56 #11
Takk og så er denKr i Danske blir det vel en god Hundring men også der penga så forstår ditt valg 220p661. Arne.
Arne Mathiesen Ekspert
18. oktober 2020 - 14:00 #12
Du denne (p) så er det  - når er man fattig og det er jo compterword  -  har ikke råd til et Rette-program.
220661 Ekspert
18. oktober 2020 - 14:05 #13
Hopper af her. Har set nok spam i tråden her nu ;-)
Overgaard1654 Professor
18. oktober 2020 - 16:28 #14
når du klikker på mit link så begynder download
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.