Bachen Praktikant
19. oktober 2020 - 22:53 Der er 3 kommentarer

Strømforsyning til 3080 RTX kort

Hej eksperter :)

Ville jeg kunne trække et 3080 kort med min Asus ROG Strix 550W 80+ Gold Strømforsyning?

Mvh Simon
ErikHg Ekspert
19. oktober 2020 - 23:43 #1
Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken, men jeg vil tro at en PSU med en ydelse på 550 W er i underkanten. Der er helt sikkert nogle brugere på eksperten der ved bedre end jeg gør, og disse er med stor sikkerhed villige til at komme med et korrekt svar.
kurt54 Ekspert
20. oktober 2020 - 00:48 #2
Nvidea siger det bruger 320W og anbefaler en strømforsyning på 750W - så vidt jeg kan se kan en sådan strømforsyning fås for under 10% af kortets pris - så der villle jeg ikke spare..


fra https://www.nvidia.com/da-dk/geforce/graphics-cards/30-series/rtx-3080/

Grafikkorteffekt (Watt)    320
Anbefalet strømforsyning til systemet (Watt) (2)    750
Supplerende strømstik    2x PCIe 8-benet (adapter to 1x 12-pin included)

2 – Anbefalingen er foretaget på baggrund af en pc konfigureret med en Intel Core i9 10980XE-processor. En lavere effekt kan fungere afhængig af systemets konfiguration.

Bemærk: Ovenstående specifikationer repræsenterer denne GPU som inkorporeret i NVIDIAs referencedesign for grafikkort. Clockspecifikationer er gældende ved gaming med medium til fuld GPU-udnyttelse. Specifikationer for grafikkort kan variere afhængigt af producenten af tillægskortet. Se webstedet for producenten af tillægskortet for de faktiske forsendelsesspecifikationer.
milter Ekspert
20. oktober 2020 - 17:53 #3
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.