Overgaard1654 Professor
07. november 2020 - 16:47 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

plex med google drive eller onedrive

hej kan man sætte one drive eller google drive til at køre som plex server
så de videoer man har der kan ses på plex
ole_madsen Ekspert
14. november 2020 - 09:59 #1
Som udgangspunkt nej - Google eller Microsoft kan ikke køre Plex på nogen måde.

Plex serveren skal køre på et eller andet - en PC eller en NAS. Denne PC eller NAS skal så kunne se dit OneDrive eller Google Drive. Og det kan den kun hvis drevet er synkroniseret, så filerne ligger lokalt på den - hvorved fidusen lidt går af, for så har du jo stadig videofilerne liggende både lokalt og i skyen.

Jeg vil ikke afvise at et program som https://netdrive.net/ kan fungere - den kan "mappe" Google Drive eller OneDrive, så det ses og opfattes som et lokalt drev. Så ville Plex Server på en PC muligvis kunne fungere. Der findes også andre måder at mappe Google Drive og OneDrive som et lokalt drev, men de forsøg jeg selv har lavet, er endt med noget bøvl, så det tror jeg ikke på vil virke i længden.

Uanset hvad, skal du altså have Plex Server til at køre på et eller andet.
Overgaard1654 Professor
14. november 2020 - 11:16 #2
okay :)
Overgaard1654 Professor
28. december 2020 - 16:37 #3
luker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.