Avatar billede Fedtmule Praktikant
15. november 2020 - 05:53 Der er 4 kommentarer

Efterlysning af spil som lå på en cd fra Komputer for alle eller andet magasin

Hej.

Er der nogen der kan huske det spil hvor man spillede en person der havde fået eller vundet 5.000 dollers til at tage på Las Vegas Casino og spille for jeg mener der var noget med at man kunne vælge at betale 25 doller og så ankomme i Limousine men man kunne også vælge at spare pengene og bare dukke op er dog ikke helt sikker med det med Limousinen. Er der nogen der evt. ved hvad spillet hedder? Det var sandsynligvis på en af Komputer for alles cd´er da jeg næsten kun har været medlem af dem på nær en meget  meget kort periode hvor jeg var medlem af et andet magasin også som jeg ikke lige kan huske. Men ved i hvert fald at vi er tilbage før 2011 og nok også før 2008 er kun sikker på det er før 2011. Håber nogen kan hjælpe mig.

Mvh. Fedtmule.
Avatar billede 220661 Ekspert
15. november 2020 - 08:29 #1
Hvis du abonnerer på Komputer for alle kan de så ikke hjælpe dig?
Jeg har alle de cd rom fra den gang i mit arkiv, men ved ikke hvor jeg skal starte.
Der kom jo så vidt jeg husker mindst en cd rom om måneden dengang.
I dag har de det hele liggende i skyen og man logger ind med brugernavn og adgangskode for at hente ned.
Avatar billede claes57 Ekspert
15. november 2020 - 10:14 #2
har lige tjekket: online-arkivet går kun tilbage til 2015.
Avatar billede 220661 Ekspert
15. november 2020 - 10:25 #3
Jeg har alle cd rom fra 2003 til 2011 liggende, hvor jeg stoppede med Komputer for Alle. Hvis det har noget med kortspil at gøre er mit bud TexasHold'em som ligger før 2008. Kan ikke se titler hvor Las Wegas indgår desværre.
Avatar billede Fedtmule Praktikant
15. november 2020 - 12:16 #4
Jeg takker for hjælpen. Jeg er ikke længere medlem men vil prøve at kontakte dem i morgen når de åbner igen i kundeservice. (220661)  jeg husker at der var både kortspil og det jeg vil kalde for enarmede tyveknægte men de hedder vel slots maskiner og der var både Texas Hold´em og Black Jack og andre kort spil det skulle forestille at man var kommet ind på Las Vegas for at spille. Men i hvert fald tak for hjælpen for nu.

Mvh.

Fedtmule.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester