Jacob Henning Praktikant
21. november 2020 - 23:00 Der er 4 kommentarer

Ny bærbar - begrænset viden..

Hej folkens.

Jeg skal til at købe en ny computer, da den gamle ikke kan længere. Den computer jeg leder efter skal kunne køre Football Manager, gerne med så mange ligaer som muligt. Jeg har indtil videre kigger på tre pc’er indenfor mit budget. Den ene Huawei Matebook 13 2020, men som kan kan forstå er grafikkort ikke så vigtigt, men et aluminiumskabinet er godt, så pc’en ikke bliver så varm. Hvori mod de to andre Lenovo modeller har bedre grafikkort, men er med plastickabinet.
Nedenstående er link til de tre modeller.

Håber nogle kan hjælpe mig! :-)

https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/windows-barbar-computer/167021/huawei-matebook-13-2020-i5-8gb-mx250-13-barbar-computer

https://www.bilka.dk/produkter/lenovo-ideapad-l340-gaming-156-fhd-81kj01fymx/100543972/?fbclid=IwAR1sjcLnY-l6e0DCPoqWwHUNVry3WUFsnCWRuJMuAys7hgwfpjTs-iKG8mI&utm_campaign=ad_dpa_viewed&utm_medium=social&utm_source=facebook

https://www.elgiganten.dk/product/gaming/gaming-laptop/203382/lenovo-ideapad-3-15imh05-15-6-barbar-gaming-computer
posten Ekspert
22. november 2020 - 04:13 #1
hvilken skærm str. har du nu ?? den lille skærm (øverst) er jo en mac hvilket styresystem har du nu ?? og den fra bilka er udsolgt
den med den store skærm vil jeg anbefale du husker at vælge intel I5
Slater Ekspert
22. november 2020 - 08:21 #2
Hvordan er den lille en Mac?

Hvorfor skal han vælge i5, når Ryzen CPU'en er langt bedre?
Jacob Henning Praktikant
22. november 2020 - 09:14 #3
Så vidt jeg kan se har Matebook’en Windows som styresystem. Skærmstørrelser betyder ikke det store for mig.
Hvad for en ville i anbefale jeg går med? Betyder det noget i forhold til Football manager, at grafikkortet ikke er så godt?
Slater Ekspert
22. november 2020 - 11:10 #4
Jeg kender ikke Football Manager selv, men hvis der er noget som helst 3D grafik i, så betyder grafikkortet rigtig meget, ja. Hvis det derimod kun er statistikskærme osv, så går det nok.
Men Matebook'en er tydeligvis ikke beregnet til spil overhovedet, og hvis du overvejer at spille på den, så vil jeg meget kraftigt anbefale ikke at gå med den.
Matebook'en har også det "problem" at dens skærm er i 1440p opløsning, hvilket kræver meget mere kraft af computeren at spille spil i - og det bliver meget grimmere at spille i 1080p på en 1440p skærm.

Den sidste virker dog helt fin. Normal skærmstørrelse og opløsning, acceptabelt grafikkort, fin CPU og 512 GB M.2 SSD. Der er hvad der skal være i en rimelig laptop der også kan game til husbehov.
Jeg ser dog ingen grund til ikke at vælge Ryzen CPU'en, som både er bedre og billigere end Intel.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.