Alex Praktikant
22. november 2020 - 14:53 Der er 7 kommentarer

Vil sælge min PC fra 2019 grundet fejlkøb

Hi, CW,
vi købte i 2019 en ASUS Vivo AiO V241ICUK-BA310T LED 23.8".

Beskrivelse af den her:
Den her All-in-One stationære pc kommer med en Intel Core i3-processor med en hastighed på 2 GHz samt en hukommelse på 8 GB. Den er udstyret med både en mekanisk harddisk og SSD, og grafikkortet er et HD Graphics 520 fra Intel.

Vi indser nu det var en fejlkøb og vil gerne sælde den eller evt bytte ud med en bærebar. Det er stort set ikke brugt og kvittering haves.

Hvad får vi ca for den ???

mange hilsner
Alex
claes57 Ekspert
22. november 2020 - 16:08 #1
typisk ikke over det halve af, hvad du selv gav.
nfssister Forsker
22. november 2020 - 18:20 #2
claes57 Ekspert
22. november 2020 - 18:42 #3
Så trækker du momsen fra, og butikkens avance, og dummebøden for i3, og du er på max 3000kr i værdi.
Den kan alm internet, kontor, og det er så det. Der er INGEN unge mennesker, der vil købe den, så dit publikum er 50+
Hvis du scroller ned på dit link, så kan du se, at prisen i august var ca 4000kr. Den er IKKE blevet mere værd siden.
Beklager - men det er den rå sandhed.
finb Ekspert
23. november 2020 - 09:00 #4
Halveringstiden = 1 år ?
Det er lidt hurtigere end Tjernobyl :)
:)
claes57 Ekspert
23. november 2020 - 09:19 #5
Fra 4 til 3 tkr er ikke en halvering. At prisen for nyligt er steget til over 5 er ikke med i min prissætning, da jeg ikke ser en årsag til den stigning.
J. Nielsen Guru
23. november 2020 - 11:28 #6
Du kan nok få ca. 2000. Det er en lækker maskine, til alm. internetbrug, hvis man mangler plads på skrivebordet og gerne vil have en stor skærm. Desværre er det en noget langsom processor efter dagens standard. Og den vil fremtræde mere og mere langsom efterhånden som Windows 10 bliver overdænget med opdateringer. Selv om man nu er nået til 10. generation af i3 er dette kun en 6. generation. Den har et CPU index på 2299 https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-6006U+%40+2.00GHz&id=2912
Det ses desværre ofte på tilbudsmodeller, også i dag at de er undermotoriserede, fordi mange bare tror at i3 er i3 og i5 er i5. Man skal checke benchmark.
kurt54 Ekspert
23. november 2020 - 13:06 #7
vedrørende #5 - en prissætning på prisrunner hvor kun en forretning er med viser mere produktet er forældet - end den reelle prissætning - (Power der har den - har den ikke online og kun i en af deres butikker) - helt enig i den ikke blev mere værd i august.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.