Alex Praktikant
22. november 2020 - 14:53 Der er 7 kommentarer

Vil sælge min PC fra 2019 grundet fejlkøb

Hi, CW,
vi købte i 2019 en ASUS Vivo AiO V241ICUK-BA310T LED 23.8".

Beskrivelse af den her:
Den her All-in-One stationære pc kommer med en Intel Core i3-processor med en hastighed på 2 GHz samt en hukommelse på 8 GB. Den er udstyret med både en mekanisk harddisk og SSD, og grafikkortet er et HD Graphics 520 fra Intel.

Vi indser nu det var en fejlkøb og vil gerne sælde den eller evt bytte ud med en bærebar. Det er stort set ikke brugt og kvittering haves.

Hvad får vi ca for den ???

mange hilsner
Alex
claes57 Ekspert
22. november 2020 - 16:08 #1
typisk ikke over det halve af, hvad du selv gav.
nfssister Forsker
22. november 2020 - 18:20 #2
claes57 Ekspert
22. november 2020 - 18:42 #3
Så trækker du momsen fra, og butikkens avance, og dummebøden for i3, og du er på max 3000kr i værdi.
Den kan alm internet, kontor, og det er så det. Der er INGEN unge mennesker, der vil købe den, så dit publikum er 50+
Hvis du scroller ned på dit link, så kan du se, at prisen i august var ca 4000kr. Den er IKKE blevet mere værd siden.
Beklager - men det er den rå sandhed.
finb Ekspert
23. november 2020 - 09:00 #4
Halveringstiden = 1 år ?
Det er lidt hurtigere end Tjernobyl :)
:)
claes57 Ekspert
23. november 2020 - 09:19 #5
Fra 4 til 3 tkr er ikke en halvering. At prisen for nyligt er steget til over 5 er ikke med i min prissætning, da jeg ikke ser en årsag til den stigning.
J. Nielsen Guru
23. november 2020 - 11:28 #6
Du kan nok få ca. 2000. Det er en lækker maskine, til alm. internetbrug, hvis man mangler plads på skrivebordet og gerne vil have en stor skærm. Desværre er det en noget langsom processor efter dagens standard. Og den vil fremtræde mere og mere langsom efterhånden som Windows 10 bliver overdænget med opdateringer. Selv om man nu er nået til 10. generation af i3 er dette kun en 6. generation. Den har et CPU index på 2299 https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-6006U+%40+2.00GHz&id=2912
Det ses desværre ofte på tilbudsmodeller, også i dag at de er undermotoriserede, fordi mange bare tror at i3 er i3 og i5 er i5. Man skal checke benchmark.
kurt54 Ekspert
23. november 2020 - 13:06 #7
vedrørende #5 - en prissætning på prisrunner hvor kun en forretning er med viser mere produktet er forældet - end den reelle prissætning - (Power der har den - har den ikke online og kun i en af deres butikker) - helt enig i den ikke blev mere værd i august.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.