imma Forsker
26. november 2020 - 10:32 Der er 5 kommentarer

computercafe - software

Hejsa skal have sat to computere op på en sfo, findes der et program a la dengang man spillede computer på en computercafe ?
Jan Seniormester
26. november 2020 - 12:28 #1
kurt54 Ekspert
26. november 2020 - 12:51 #2
Jeg opfatter spørgsmålet som man vil gendanne computeren til en fast konfiguration uden de ændringer en forgående bruger har lavet og at denne konfiguration indeholder  nogle få programmer og spil.

Så kunne man indlæse et image ( Macrium reflection free eller andre) - med god hardware (SSD) vel 5 minutter - har ikke lige tjek på om og hvordan det kan automatiseres.
imma Forsker
26. november 2020 - 13:08 #3
Det var mere om der lå noget software man kunne trykke på og så børnene kun kunne vælge imellem 5-8 spil (pixeline) og så kunne de ikke trykke på noget andet
Jan Seniormester
26. november 2020 - 19:46 #4
Der er et program der hedder Deepfreeze.
Så kan ungerne pille, men alt de gør har ingen effekt.

https://www.google.com/search?q=deep+freeze+windows+10&oq=deepfreeze&aqs=chrome.7.69i57j0i10l2j0j0i10l4.11028j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
imma Forsker
26. november 2020 - 20:02 #5
Fedt det må jeg hente :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.