Styrmand Praktikant
03. december 2020 - 10:24 Der er 4 kommentarer

Flere antivirus programmer

Jeg har installeret McAfee antivirus program på min PC/Laptop.
Jeg har også et program som hedder Avast Free Antivirus og et som hedder Win Zip antivirus.
De to sidste har jeg ikke selv installeret. Hvor kommer de fra og skal jeg beholde dem eller fjerne dem fra min Laptop.
MVH Styrmand
ejvindh Professor
03. december 2020 - 10:33 #1
De kan være "fulgt" med da du installerede andre freewareprogrammer. Dem bør du afinstallere.
overloaded Juniormester
03. december 2020 - 10:35 #2
Du bør kun have et antivirus program installeret. Hvis du kører Windows 10 kan du med fordel bruge Windows Defender da det fungerer ganske udmærket. Det bruger jeg selv og har ikke haft virus i årevis. Derudover bruger jeg Malwarebytes Premium.
220661 Ekspert
03. december 2020 - 19:48 #3
Kun et antivirus på.
Du kan risikere de konflikter med hinanden og gør at din pc bliver langsom.
Vil anbefale du bruger programmets egen "remover"
https://support.eset.com/en/kb146-uninstallers-removal-tools-for-common-windows-antivirus-software
220661 Ekspert
09. december 2020 - 19:59 #4
Har du fået en løsning?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.