Katrine Praktikant
03. december 2020 - 11:56 Der er 1 kommentar

Kan ikke finde ekstern harddisk

Når jeg tilslutter min eksterne harddisk til min pc (Windows 10 home) åbner den ikke automatisk. Jeg kan se den er tilsluttet under enheder, men når jeg dobbeltklikker viser den kun egenskaber for harddisken.
Håber der er nogle der kan hjælpe og på forhånd tak! :-)
220661 Ekspert
03. december 2020 - 12:20 #1
Hvis du kigger i disk håndtering er den synlig der og hvilken status har den? Har den drev bogstav?  Er den online? Står den som Raw format?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 11:54 den dør lige om lidt Af Ublu i PC
I dag 11:51 Fejl i opdatering Af Eva810 i Windows
I dag 10:25 Log on - Windows 10 Af jdann i Andet software
I går 19:43 Tab at hastighed... Men hvorfor? Af henningrs i LAN/WAN
I går 17:45 Ny e-mail Af huddie i E-mail


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset skattegæld ind for 10 milliarder kroner - 400 offentlige kreditorer koblet på
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu kradset 10 millioner kroner ind i offentlige gæld. Samtidig er knap 400 offentlige kreditorer nu koblet på systemet.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.