BusinessBuddy Praktikant
11. december 2020 - 19:40 Der er 14 kommentarer

Alt-tags bliver ikke fundet af SEO optimeringssider

Jeg har fået lavet en ny webside www.businessbuddy.dk, den er baseret på wordpress og jeg har udfyldt alle Alt-Tags for billeder, men når jeg fx. kører Morningscore SEO analyse på den, så hævder den at der ikke er Alt-Tags ... ?

Nogen der har input?
Slater Ekspert
11. december 2020 - 21:37 #1
Endnu en bruger hvis første spørgsmål er et link til egen side.

Hvis du mener det, så kan jeg se tre billeder der ikke har alt-tags. To logoer, som har tomme alt-tags - det gælder ikke - og dit bolge.svg billede, som er den hvide bølgeform i bunden af din video i toppen. Det er stadig et billede, og den har ikke noget alt-tag.

Disse er sandsynligvis ikke en del af indholdet, og kan meget muligt ikke udfyldes alt-tags på i Wordpress content, men de er der stadig.
BusinessBuddy Praktikant
11. december 2020 - 22:02 #2
Sorry, mente det var nødvendigt for at forklare problemet. Ver ikke klar over det var ilde set.

Tak for dit svar, de billeder vil jeg lige få kigget på. Morningscore.io's analyse hævder
"42 billeder mangler alt tags" hvilket i sig selv er galt for jeg har kun 35 billeder i mit Mediebibliotek ... så jeg har lidt vej endnu før jeg finder ud af hvad der er galt :)
BusinessBuddy Praktikant
11. december 2020 - 22:04 #3
Bølgen kan jeg ikke finde blandt medierne, men de to logoer er der Metatekst på inde i CMS'en ....
BusinessBuddy Praktikant
11. december 2020 - 22:07 #4
I øvrigt spændende at være tilbage på "Eksperten" mener det også her Eksperten omkring år 2002 til 2005, der havde jeg samlet en del point ... men det lå muligvis i forbindelse med Politiken ... ? Der købte man svar for optjente point :D
Slater Ekspert
11. december 2020 - 22:08 #5
Det er ikke nødvendigvis ilde set. Eksperten har bare et problem med folk der kun opretter spørgsmål for at spamme links til deres egen side, og ikke er interesserede i svar. Beklager hvis det ikke er tilfældet for dig - det er kun en god ting.

Nu kender jeg ikke  Morningscore, men jeg kunne forestille mig den talte antallet af <img> tags i din kode, ikke antallet af billeder. Dvs. samme billedfil kan godt tælle flere gange, hvis det bliver linket til fra flere steder. Men hvis den tæller 42, må den søge i alle dine sider. Jeg kiggede kun på forsiden.

Om ikke andet skal du nok ind at rette i HTML-koden for den template du har brugt. Jeg er desværre ikke så kendt i Wordpress, men det kan være andre kan pege dig bedre i den rigtige retning.
BusinessBuddy Praktikant
11. december 2020 - 22:21 #6
Du skal ihvertfald have mange tak for dit svar, når jeg finder ud af hvad problemet er skriver jeg det her, så mit spørgsmål får lidt værdi :)

Jeg har også skrevet til dem der udviklede siden, men de har ikke fået svaret endnu og jeg ville gerne fikse alle de problemer Morningscore har lignet op for mig :)
220661 Ekspert
12. december 2020 - 08:16 #7
Har slet ikke forstand på hvordan man laver hjemmesider, og jeg vil give Slater ret i at en del bruger eksperten for at få budskab om, at der ligger en side på nettet man bør se på.
Sådanne spørgsmål starter typisk.
"Hvad synes i om min hjemmeside?" " Er der noget der bør laves om?"
Ved ikke om jeg husker rigtigt, men jeg mener der på et tidspunkt var noget med at man skulle sætte firkant klammer om links man lagde på eksperten så man ikke direkte kunne trykke på et link i sine spørgsmål. Men jeg kan måske huske forkert lige på dette? Kan du huske dette Slater?
220661 Ekspert
12. december 2020 - 08:18 #8
Var det sådan her? [http://www.businessbuddy.dk/]
220661 Ekspert
12. december 2020 - 08:46 #9
#8 Nej der fik jeg vist ikke sat det rigtigt op. Mener når men gjorde det så forblev teksten sort, og men skulle så kopiere linket i browser for at se det.
Mathias MN Novice
16. december 2020 - 09:40 #10
Hej Businessbuddy,

På Morningscore har de opdelt alle SEO fixes og optimeringer, så de er tydelige og klare for folk som ikke har arbejdet så meget med SEO.

Hvis ud mener at alt-tags er fixet, så er der umiddelbart to problemer.

1) Der er et script eller andet som blokere deres bot til at finde alt-tagget

2) Morningscore er ikke blevet refreshed endnu, så husk at crawl siden igen. Dette kan gøres under health.

Jeg har tidligere arbejdet med https://kaerbygaard.com/ hvor jeg også brugte Morningscore for at holde et overblik over diverse SEO optimeringer og fixes.

Her var det vigtigt, at alle partnerne fik crawlet siden forinden, så man undgik forvirringer :-)
BusinessBuddy Praktikant
16. december 2020 - 09:53 #11
Tak for input

Hvordan ved man om siden er Crawlet?

Dem der har lavet websiden skriver: "Hvis et billedet vises via ”background-image”, så vises alt tagget ikke, da det er et DIV-element og ikke et img-element. Background-image anvendes hyppigt, da metoden er god til den responsive del for hjemmesiden"
16. december 2020 - 11:14 #12
Hey BusinessBuddy,

Jeg sidder med bl.a. support hos Morningscore. Jeg vil meget gerne tage et kig på det og hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal gøre herfra. :)

Send mig gerne en mail på Lukas@morningscore.io eller skriv til mig på Morningscore-chatten. ;)
jonasjoergensen Juniormester
09. januar 2021 - 22:52 #13
Der ligger jo også forskellige iconer som billeder, altså dem der er dele af dit tema eller pagebuilder og de har ikke AlT tekst, hvilket er helt fint.
Tobias1127 Novice
11. februar 2021 - 02:22 #14
Kan være fordi du skal ændre alt-tags, der hvor billederne bruges og ikke blot opdatere alle alt-tags i selve mediebiblioteket.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.