Rune G. Olesen Praktikant
27. december 2020 - 13:28 Der er 2 kommentarer

Duplicate content - eller er det?

Hej,

Jeg har lavet en ny hjemmeside til firmaet der ligger på www.dktid.dk
jeg har så tilkøbt noget seo-værktøj der skal hjælpe mig med at forbedre placering af dynamiske links på bl.a. google.
firmaet har en del andre domænenavne som har været brugt til forskellige ting på forskellige tidspunkter, men nu har jeg så samlet dem alle til at viderestille til dktid.dk (altså dan-time.dk, tidsregistrering.dk osv. peger direkte videre på dktid.dk)
Nu er det store spørgsmål så: hvordan ser google dette? vil det blive opfattet som duplicate content, og hvis ja, ville det så hjælpe at bruge web-forward i stedet for redirect? og hvad er egentlig forskellen?
SEO værktøjet siger desuden at det er et problem at siden dktid.dk, både kan tilgås med www foran og uden www foran. kan dette være rigtigt og hvordan fjerner jeg i tilfælde den ene tilgang..?
Håber der er nogle kloge hoveder der kan hjælpe... :)
jonasjoergensen Juniormester
09. januar 2021 - 22:42 #1
Hvis de redirects du har opsat er 301 redirects, er det gjort korrekt.

Efterfølgende bær du i din .htaccess indsætte redirects, så den trafik der kommer ind, viderestilles til de mest relevante undersider.

På den måde vil du ikke gå glip af pagerank, der flowes fra domænerne.

Jeg har gjort det ked fine resultater på https://daekning.dk for nyligt
Tobias1127 Novice
11. februar 2021 - 02:21 #2
Har lige været igennem samme omgang med https://eVPN.dk, og løsningen der er foreslået er den eneste rigtige. Jeg vil også sikre, at deeplinks linker til lignende sider, så der ikke går en masse værdi tabt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.