dalli1234 Praktikant
18. januar 2021 - 18:04 Der er 5 kommentarer

Kan ikke kopiere

Jeg har nogle film i MKV liggende. Dem vil jeg kopiere over på en nyindkøbt USB (3) pind, på 2TB.  Alt kopiere fint, og MKV filen er overført, men kan ikke åbnes, der er en fejl:  " Hash passer ikke sammen"  - kan ikke forstå dette .
Når det er mindre filer jeg flytter, også MKV filer, ikke noget problem ?
Nogen der kan hjælpe her ?
kurt54 Ekspert
18. januar 2021 - 18:28 #1
hvis den er FAT32 formateret er der max filstørrelse på 4G - brug exFAT eller andet filsystem der kan håndtere store filer.
mash Mester
18. januar 2021 - 19:05 #2
Usb pind på 2TB ? De findes men er meget dyre, dem der sælges på div. Kina sider er fake og laver den type fejl, typisk er de på mellem 2 og 16 GB hvor man så via noget software får dem til at se ud som 2TB.
ErikHg Ekspert
18. januar 2021 - 19:37 #3
#2 Ja alt "godt" fra Kina. 😞
dalli1234 Praktikant
18. januar 2021 - 19:51 #4
Den er fra Kina og var exFAT formateret, Jeg har omformateret den til NTFS, og størrelsen viser 1,9 TB.
Jeg startede med en fil på 16 GB, og den blev kopieret perfekt, og andre også, men 9 ud af 10 giver fejl og meddelse  " Hash passer ikke sammen"  men filen er der i fuld størrelse !  - så der er plads nok !
mash Mester
18. januar 2021 - 20:29 #5
Check den evt. Med dette program:

https://www.rmprepusb.com/tutorials/-fake-usb-flash-memory-drives#TOC-Downloads

Jeg har selv checket mange af de usb og sd kort for folk, de vise Jo altid at filen er der men de virker bare fordi det er kun i filtabel data er, hvis du har købt en usb pind til omkring 5000 kr så kontakt producent og få hjælp der.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.