Ankz Praktikant
21. januar 2021 - 19:05 Der er 5 kommentarer

Afspille lyd på højtaler via chromecast

Hej CW

Jeg står og bakser lidt med et problem jeg håber i kan give mig et svar på.
Jeg har sat min chromecast op til mit tv og den fungerer egentlig godt, men jeg vil godt afspille lyden fra tv'et til min højtaler (Harman/Kardon Citation One). Højtaleren har google assistant indbygget og jeg kan godt caste lyd til højtaleren separat, men jeg har ikke fundet en løsning på at f.eks. caste en youtube video på tv'et og få lyden igennem højtaleren.
Håber der er en eller flere der har et bud på en løsning :)

Mvh
Ankz
ole_madsen Ekspert
21. januar 2021 - 19:37 #1
Har din højttaler indbygget google assistent, bør den være en selvstændig enhed du kan streame til. Så behøver du ikke dit TV.

Har du prøvet at sige "hey google, spil musik fra youtube"?
Ankz Praktikant
22. januar 2021 - 10:28 #2
Det den skam også - måske fik jeg ikke forklaret mig ordenligt. Jeg vil gerne kunne caste videoen til mit tv imens lyden kommer gennem min højtaler.
ole_madsen Ekspert
22. januar 2021 - 17:33 #3
Ah, nej - det kan næppe lade sig gøre.

Du har en mulighed, hvis du i Google Assistant (på din telefon) kan gå ind og oprette en fælles gruppe med de to enheder. Så kan du få output på begge enheder på en gang.
Men jeg har kun prøvet det med mine ChromeCast Audio enheder, og ikke prøvet at blande en video enhed ind.

Når man kigger på Googles vejledninger, er der også kun en guide for "Audio enheder": https://support.google.com/googlenest/answer/7174267?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en
Erik K Seniormester
22. januar 2021 - 21:41 #4
Jeg har ikke selv testet det, men kan du ikke få lyd på både TV (ChromeCast) og højttaler ved at gruppere dem?
Prøv følgende:

Åbn Google Home på din smartphone > tryk på "medier" > tryk på "opret gruppe" og sæt flueben i de to enheder du vil kombinere.

Derefter navngives gruppen og tryk på "gem"

Jeg tester det lige selv på et senere tidspunkt, men umiddelbart ser det ud til, at det skulle virke.
Erik K Seniormester
23. januar 2021 - 17:41 #5
Det er desværre ikke lykkedes mig, at få det til at virke endnu.

Det er lidt mystisk, for jeg kan oprette en gruppe med min ChromeCast og min højttaler og når jeg afspiller en Youtubefilm, ser det i Home-appen ud som om begge enheder afspiller, men de gør det ikke.
Jeg kan tvinge lyden over på højttaleren, men så stopper filmen på TV og der vises kun et stilbillede.
Det virker som om Google endnu ikke har færdiggjort arbejdet.

Jeg har ikke helt opgivet endnu, men der er, så vidt jeg kan se, ikke en nem løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft hacket i stor skala to gange på få måneder: Er det efterhånden sikkert at bruge Microsoft-løsninger?
Microsoft har været involveret i flere hackerangreb over en kort periode. Hvad betyder det for virksomheden - og for brugerne af løsninger fra Microsoft? Vi spørger sikkerhedseksperten Leif Jensen, landechef i Eset.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.