Johann P Praktikant
22. januar 2021 - 10:02 Der er 1 kommentar

Lagringsproblem.

Ca 100 billeder gemt i mappe på skrivebord.
Efter åbning efter ca. 3 mdr. konstateres at 3 af billederne er delt omkring midten med en vandret streg, og den ene halvdel er "ensfarvet".
! billede er ligeledes delt på midten og øverste og nederste halvdel er for skudt for hinanden.
Foto apparat: Canon spejreflex/SD kort
PC: Lenovo Thinkcentre SSD
milter Ekspert
22. januar 2021 - 11:20 #1
Det skyldes formentligt en fejl i SD-kortet. Det kan også skyldes en fejl på harddisken/SSD'en, men SD-kortet er den mest sandsynlige skurk. Jeg ville kassere det kort. Problemet opstår, hvis oplysningerne i filen om placeringen af alle pixler er korrupte.

Forøvrigt er det en god ide altid at formatere kortet i kameraet og udelukkende i kameraet, før hver session. Det betyder så selvfølgelig, at hver gang, du har taget en række billeder, skal du overføre dem til computeren og derefter formatere SD-kortet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard efter pludselig fyring fra Conscia for en uge siden: "Jeg ser for mig, at jeg skal tilbage i en tilsvarende direktør-rolle"
Interview: Claus Thorsgaard er allerede nu klar til et nyt job i den danske it-branche, efter han i sidste uge pludselig blev fyret som koncernchef i Conscia.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.