ErikHg Ekspert
22. januar 2021 - 20:44 Der er 1 kommentar og
1 løsning

TV 2 program "Station 2" "Fra Farum til Philadelphia"

Jeg har siddet og kikket på adskillige afsnit af "Politijagt" fra Kanal 5 på YouTube.
I nogle af afsnittene er den velkendte færdselsbetjent Vlado på besøg i hos politiet i bydelen Upper Derby i Philadelphia. Der arbejder en politimand af dansk afstemning ved navn Thomas Hald. Han har boet i USA siden 1988, og søgte ind ved politiet i USA da han ikke kunne blive ansat ved det danske politi, pga. at han er farveblind.
Jeg er kommet til at tænkte på TV 2´s program "Station 2". De sendte nemlig for efterhånden temmelig mange år (omkring 20 år) siden nogle afsnit med titlen "Fra Farum til Philadelphia", om netop en dansker, der efter afslag hos det danske politi, efterfølgende var flyttet til USA og havde søgt ind ved politiet i Philadelphia. Han var også farveblind. Nu er det jeg tænker på om det var samme person.
Betjenten dengang havde giftet sig med med en amerikaner og havde fået et eller flere børn.
Der er et link her til Politijagt fra Kanal 5.

https://www.youtube.com/watch?v=7kFB8NDTrxE

Kan nogen huske dette program og de nærmere detaljer, vil det glæde mig.
På forhånd tak.


Mvh.
ErikHg
kurtba Ekspert
22. januar 2021 - 22:19 #1
Du har ret. Det er samme person. Jeg kan godt huske programmet, men kan ikke huske titlen eller nærmere omstændigheder, bortset fra det med at han ikke kunne blive ansat ved dansk politi, men da han ville være politimand, prøvede han så lykken i USA i stedet for. Jeg har efterfølgende genkendt ham, da han var med i det nyere program.
Lidt link til oplysninger om ham
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/thomas-hald-kom-fra-farum-til-usa-i-1988
I følge tv2 hed udsendelsen
Station 2 Special: Dansk strømer i Philadelphia
Det kan du læse lidt om her på side 4
http://gfx.tv2.dk/info/TV2medienyt27-01-06.pdf
ErikHg Ekspert
23. januar 2021 - 10:23 #2
Jeg takker for svaret👍👍👍
Jeg vil kontakte TV 2 for at høre nærmere. De kunne jo godt genudsende disse programmer. Så vidt jeg ved var der flere afsnit i serien af programmer om Thomas Hald. Der var vist også et afsnit, hvor nogle af hans amerikanske kolleger var i Danmark for at se forholdene her, ligesom Vlado var i USA.
Det ville være bedre om TV 2 genudsendte programmer af denne slags, frem for f.eks. at genudsende amerikanske pladderkomedier med dåselatter.

Mvh.
ErikHg
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.