Claus Praktikant
03. februar 2021 - 15:17 Der er 1 kommentar

Mængderabat i C5

Jeg har opsat en mængderabat som varerabatlinje i C5, som udløser rabatten, når mængdeangivelsen nåes. Men tanken var, at mængderabatten kun blev udløst, når man ramte et antal i fold af mængdeangivelsen, som altid er udtryk for antallet af enheder i en hel kasse.

Hvis der fx. er 24 skovle i en kasse, så vil det være nemmere at sende en hel kasse afsted, og derfor gives en rabat. Men hvis man bestiller 25 styk, så får man også rabatten.

Er der en løsning på det ud over at oprette en nyt varenummer, som er varen i hele kasser? Den løsning synliggør bare ikke rabatten over for kunden, når data udlæses til webshop.
ADDCON-C5 Seniormester
04. februar 2021 - 08:00 #1
Hej Claus,

C5 understøtter rabat i forhold til mængde.  Der hvor du har oprettet rabatten ( i Varesalgsrabatkartotektet), kan du angive det minimums antal som udløser rabatten i feltet 'Antal'.

Det er den enkle del af det.

Med hensyn til Web-shoppen er det alene et spørgsmål om den understøtter dette datafelt og kan arbejde med C5's prisrabat kartotek.  Det kan du undersøge ved din Web-shop leverandør.  Det dog kun de bedste shops som understøtter dette.

Logikken på Webshoppen kan måske godt, men om du kan opdatere denne funktionalitet fra dit priskartotek i C5 er det væsentlige sprøgsmål.

Ellers vend tilbage med produktdata.

MVH
ADDCON
Peter Agger
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.