posten Ekspert
19. februar 2021 - 15:53 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

chrome fortrukne

hvordan finder jeg "listen" med fortrukne i chrome min store pc gik ned og da jeg logger ind på min chromekonto er fortrukne tom vil så lave en kopi fra min bærbar ved bare ikke hvor den findes
220661 Ekspert
19. februar 2021 - 16:01 #1
Har ikke selv Chrome men prøv dette på din bærbar:

Åbn Chrome på din computer.
Klik på Mere Mere øverst til højre.
Vælg Bogmærker og derefter Bogmærkeadministrator.
Øverst skal du klikke på Mere Mere og derefter Eksportér bogmærker.
Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil. Brug denne fil til at importere dine bogmærker til Chrome på den anden pc ved at importere dem der.
posten Ekspert
19. februar 2021 - 16:53 #2
takker det virkede jo !!!
220661 Ekspert
19. februar 2021 - 17:01 #3
Super :-)
Peter Forsker
23. februar 2021 - 15:02 #4
Hvis jeg ikke husker meget galt så ligger de i en mappe der hedder Data, men det er år siden siden jeg har beskæftiget mig med Chrome. Du har vist også fundet ud af det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Technical Consultants

BHS Logistics A/S

Integrationsspecialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Integration Architect Service

Sentia Denmark A/S

IT Project Manager
Se flere it-job hos


Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.