Uvanga Ekspert
02. marts 2021 - 17:57 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

fn+f2 ændre dobbelttryk for adgang i tekstfil.

Jeg sidder med en HP Prodesk 600 G2 DM Desktop, og vil ændre f2 tast til kun enkelttryk. For nuværende skal jeg trykke fn+f2 samtidig, for adgang til linie i tekst.
Jeg har tidligere på anden PC ændret det via bios, Action Keys Mode-Enabled. Den mulighed får jeg simpelthen ikke i bios på Desktop.
Så er der andre metoder til at gennemføre denne ændring?
ole_madsen Ekspert
02. marts 2021 - 18:18 #1
Led på dine FN taster - et eller andet sted er der en hængelås. Trykker du FN+hængelås, "Låser" du FN tasterne
Uvanga Ekspert
02. marts 2021 - 20:48 #2
ad #1
Jeg har kigget på alle mine fn taster. Der er desværre ingen hængelåse på nogen af dem. Der er en separat hængelås helt ude til højre, men hvis jeg trykker på den, går skærmen tilbage til login. Det samme sker med fn+separat hængelås. Jeg har også prøvet forskellige forslag: fn+win / win+x /fn+esc Det hjælper dog ikke.
Andre forslag?
Altså uden at skulle i bios, hvor jeg som nævnt ikke har den mulighed på min desktop.
ole_madsen Ekspert
02. marts 2021 - 21:16 #3
Hmtja - på https://support.hp.com/us-en/document/c02951398 beskrives mange forskellige måder, men så vidt jeg kan se, er det kun i BIOS man kan ændre det - på "visse modeller".

Jeg kan dårligt tro at man ikke kan lave "FN-lock", men noget tyder på det...

Jeg ville nok prøve FN+ [tilfældig tast], for at se om der skulle være en "skjult" FN-låsetast (eks. Shift, der bruges på nogle modeller)
Uvanga Ekspert
02. marts 2021 - 23:20 #4
ad #1 & #3
Jeg har nu set et andet tastatur der har hænglås nederst på F11 tasten. Så det vil jeg prøve når jeg får fat i det tastatur.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.