Avatar billede caco52 Juniormester
11. april 2021 - 09:08 Der er 4 kommentarer

WINDOWS

hej - jeg kan ikke tage fotos med webcam fordi windows 10 er i s mode. Hvad skal man gøre for at slippe ud af s mode ? caco
Avatar billede perwolf Forsker
11. april 2021 - 09:14 #1
Avatar billede Jørgen B. Guru
11. april 2021 - 18:03 #2
Hej caco52

Åbn appen "Indstillinger" fra startmenu.

1. Gå til Opdatering og sikkerhed - videre til "Aktivering".

2. I sektionen "Skift til Windows 10 Home" eller "Skift til Windows 10 Pro" skal du vælge "Gå til Microsoft butikken".  (Hvis du også ser afsnittet "Opgrader din udgave af Windows", skal du passe på ikke at klikke på linket "Gå til butik", der vises der).

3. På siden "Skift ud af S-tilstand" (eller lignende), der vises i "Microsoft Store/Microsoft butikken", skal du vælge Få-knappen.

4. Når du ser en bekræftelsesmeddelelse på siden, kan du installere apps uden for Microsoft Store. Medmindre den opgraderer først efter købet af opgradering, genstarter og derfra kan du benytte det som den opgradering du har valgt.

PS - Hvis din enhed er købt som fastsat, er dette måske ikke muligt. Men virker dette, er opgradering billigst end at købe den fuldeversion fra Microsoft.
Avatar billede caco52 Juniormester
12. april 2021 - 10:09 #3
Jeg ved ikke hvor jeg kan finde den side jeg skal bruge for at ændre det. Jeg kan godt se hvad jeg skal gøre - men ikke hvilken side jeg skal gøre det på. Caco52
Avatar billede Jørgen B. Guru
12. april 2021 - 10:46 #4
Hvad med hvis du bare åbner op for Microsoft Butik (Microsoft Store) og søge på Windows 10?

-Her kan du eksempel se mulighed for at opgradere. Igen, hvis du ikke kan se mulighed for at opgradere, er det måske låst med Windows 10 S.

Hvorimod får du mulighed for at opgradere, skal du blot logge ind med din Microsoft konto, og indtaste dit kredit kort og købe dig opgraderingen. Dette vil være knyttet til din Microsoft konto per automatisk.
Her skal du blot logge ind til din Microsoft konto fra din Windows 10 for at starte processen til at opgradere din Windows 10.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.