Avatar billede marc111b Praktikant
11. april 2021 - 21:25 Der er 4 kommentarer

Filen har ikke tilknyttet en app til udførelsen af denne handling. Installer en app. hvis der allerede er installeret en app, skal du oprette en tilknytninig på siden indstillinger for standardapps

når jeg prøver at komme ind på indstillinger siger den det i overskriften HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avatar billede e-jensen Forsker
11. april 2021 - 22:37 #1
Hvis du oplyser hvilket styresystem og hvilken filtype det drejer sig om, ville det hjælpe.
Avatar billede marc111b Praktikant
11. april 2021 - 23:23 #2
det er windows 10 og det er instillinger
Avatar billede Jørgen B. Guru
12. april 2021 - 01:59 #3
https://youtu.be/T6QyARiGPYc

-Husk, endelig at skanne med antivirus, når alt andet er rettet.

Windows 10 Indstillinger virker ikke, hvor man ikke kan få det forevist kan dette rettes ved hjælp af powershell som administrator.

Du kan starte dit powershell ved hjælp af Joblist ved at gå til Filer og derefter trykke på Kør ny opgave med flueben for kør som administrator, og med tre nedenunder scritps, kan du rette Windows 10 Indstilling der ikke virker:

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Avatar billede Jørgen B. Guru
12. april 2021 - 04:11 #4
Sidste script som starter med DISM på powershell, venligst tryk på Enter for at starte DISM script, dette vil sørge for at din startmenu bliver rettet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.