Avatar billede Risager Mester
12. april 2021 - 07:36 Der er 3 kommentarer

IF statement VBA

Hej jeg vil gerne vide om man kan få vba til og kigge ind i flere ark i excel.
Jeg har noget data jeg skal have flyttet, jeg har lavet en makro som kan dette men den skal flytte dataen bestemte steder hen. i billede 1 har jeg markeret Celle B28 som er en dropdown som referere til et ark som hedder Admin hvor der er en liste som ses på billede 2.

Jeg vil gerne at VBA skal se det som en "hviser", forstået på den måde at hvis celle B28 i mit første ark = Celle E4 i admin arket skal den følge den makro jeg har lavet.

Giver det mening?


https://ibb.co/WFjnMNf
https://ibb.co/thFrs5N
Avatar billede claes57 Ekspert
12. april 2021 - 09:31 #1
noget i stil med:
if (ActiveWorkbook.Sheets("admin").Range("E4")=ActiveWorkbook.Sheets("ark1").Range("B28");call dinmakro;)
Avatar billede Risager Mester
12. april 2021 - 12:20 #2
virker den også hvis der kan være flere valgmuligheder?
Avatar billede claes57 Ekspert
12. april 2021 - 13:13 #3
Det må du selv teste. Den burde virke hvis de to felter er ens, og kun der.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.