Avatar billede Jolles Forsker
13. april 2021 - 10:48 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Indsæt speciel virker ikke

windows 10, office 2019,
Indsæt speciel er holdt op med at virke, kan nogen hjælpe?
Avatar billede kim1a Ekspert
13. april 2021 - 11:11 #1
Er det genvejen dertil, eller er knappen "grået ud" i din projektmappe?
Avatar billede Jolles Forsker
13. april 2021 - 11:22 #2
Hej Kim1a Det er knappen, der er "grånet ud". Har netop oprettet et helt nyt forsøgs-regneark, og her fungerer det tilsyneladende. Der ligger åbenbart noget kodning i det ark, jeg har downloaded fra drevet. Jeg bakser videre. Tak for hjælpen
Avatar billede Jolles Forsker
13. april 2021 - 11:34 #3
Nej, det fungerer stadigvæk ikke - den er dum og bleg...
Avatar billede kim1a Ekspert
13. april 2021 - 14:40 #4
Kan det være arket eller projektmappen som er låst?
Avatar billede Jolles Forsker
16. april 2021 - 13:55 #5
Jeg har fundet ud af det. Det er mig, der glemmer, at den kolonne, der skal indsættes speciel i først jo skal kopieres. Altså: Kopier - højreklik - indsæt speciel - indsæt værdier.... Sommetider glemmer detteher gamle hoved nogle nyttige ting. Tak for hjælpen. jeg slutter her.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark
Interview: 9altitudes er i fuld gang med at købe sig ind på det danske marked, hvor koncernen kan blive en stadig større konkurrent til etablerede it-huse som Columbus, CGI og DXC. Samtidig har den belgiske koncern ambitioner om at etablere sig som et stort europæisk it-selskab.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.