Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 17:13 Der er 11 kommentarer

Genoprettelses problem

jeg gendannede min pc men det virkede ikke skrev der var problemer med ( skærm driveren tror jeg det var så lavede jeg en gendannelse uden resultat hmmm , så havde jeg pludseligkun 2 dage jeg kunne genoprette til og kunne ikke lave en anden så jeg valgte at lave den til Fabriksindstillingerne og så kom der blå skærm frem hvor der står ( din pc blev ikke started korrekt) operativsystemet på din pc kan ikke startes efter flere forsøg, så der skal repareres: Fejlkode 0xc0000001. du skal bruge genoprettelsesværktøjerne på installationsmediet. hvis du ikke har installationsmedier( såsom en disk eller usb-enhed) skal du kontakte systemadmi  pc-producenten . ps håber en kan hjælpe..
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 17:30 #1
forresten det er en Acer XC600 windows 8.1 intel pentium G2030 AMD radeon hd 8470 2gb  1 TB  12 gb ddr3  dvd super multi  card reader  10/100/1000 ingen trødløs i pc,en så jeg købte en NETGEAR wnda 3100v2 med og det startede med at der stod jrg kunne opdatere den og det gjorde jeg ikke der så ca 5 timer efter virkede NETGEAR IKKE MERE så jeg måtte finde et kabel  men efter at have sat NETGEAR I EN BÆRBAR som har trådløs skrev den nogle problemer det ene var NETGEAR 3100  OG  nu kører den igen selvom jrg ikkr breger den ,( bare en lille detalje hvis dette kunne hjælpe .
Avatar billede 220661 Ekspert
14. april 2021 - 17:41 #2
Skal du bruge et installationsmedie til 8.1 kan du hente det herfra:
https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows8ISO
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:10 #3
tak jeg render rundt for at finde et usb adabter    den kan jeg så bare downlodde i den bærebare jeg bruger nu og når den så er downloaded sætte den i min PC ??? men har ikke fundet usb adabtereb endnu men ved jeg har nogle ????
Avatar billede 220661 Ekspert
14. april 2021 - 18:13 #4
Nej den skal klargøres før du kan bruge den.
Rufus kan klare opgaven
https://rufus.ie/da/
Da din pc kører Windows 8 kunne du som alternativ vælge at installere Windows 10 på den i stedet.
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:14 #5
tror endelig jeg fandt en og den lyser downloader jeg den så bare i min bærebare PC NU OG DEREFTER SÆTTER DEN I MIN COMPUTER ???
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:17 #6
MEN DEN STÅR JO SOM BLŨSKÆRM NU OG JEG KAN INTET GØRE udoverer det som jeg skrev
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:20 #7
denne gamle bærebare jeg sidder ved nu kører vindows 7 havde stået stille i 3100 dage , kan jeg bruge dette RUFUS på den ???
Avatar billede 220661 Ekspert
14. april 2021 - 18:23 #8
Du skal downloade .iso filen til den bærbare.
Herefter skal du starte Rufus op med en usb pind i få den til at oprette et medie der kan bootes på. Når dette medie er oprettet skal du når du starter din pc få den til at boote på usb pinden og den vej få installeret Windows 8 igen.
Prøv at kigge her på et par videoer der måske kan lede dig på vej.
https://www.youtube.com/watch?v=VmtRE9LTCOE
Avatar billede 220661 Ekspert
14. april 2021 - 18:25 #9
#7 Ja det mener jeg du kan.
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:26 #10
undskyld med jeg er dårlig til computer , jeg har et usb drev nu skal jeg sætte den i min Computer der viser blå skærm ( fejlkode 0xc0000001 og se om den vil noget nu kører Rufus først ????
Avatar billede brian pedersen Juniormester
14. april 2021 - 18:28 #11
TAK JEG PRØVER
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.