Avatar billede nemlig Forsker
16. april 2021 - 11:42 Der er 9 kommentarer og
1 løsning

Danmarkskort med markeringer ud fra en postnr.liste

Hejsa.
Jeg har en excelliste med en række postnumre.
Nogen der kender til en løsning/tjeneste (måske Google-maps), hvor jeg kan uploade postnumrene og få vist et danmarkskort med flag/dots på de placeringer postnumrene er.
Avatar billede thomas_bk Ekspert
16. april 2021 - 11:45 #1
jeg kender denne, men umiddelbart vil jeg tro det kræver en fuld adresse
https://www.mapcustomizer.com/
Avatar billede ErikHg Ekspert
16. april 2021 - 12:44 #2
Jeg prøvede at gå ind på link, og tastede "3600" ind. 3600 er Frederikssunds postnummer, meeeeeeeen det var ikke lige der jeg havde - det var ovre i det sydlige Rusland. Så det stemme jo ikke helt overens.😉
Avatar billede thomas_bk Ekspert
16. april 2021 - 12:46 #3
Hvis man skriver 3600, denmark så lader det til at fungere.
Avatar billede acore Ekspert
16. april 2021 - 12:51 #4
Se https://vis.aws.dk/postnumre?landpostnumre og https://dawa.aws.dk/postnumre?landpostnumre. Så har du koordinaterne. De, du skal bruge, kan du så vise med en liste på Google Maps.
Avatar billede nemlig Forsker
16. april 2021 - 13:07 #5
Spændende input. Det skal jeg lege lidt med her i weekenden.
Jeg har de fulde adresser - jeg har faktisk 733 stk., og målet er at vise koncentrationen  i de forskellige områder i DK.
Avatar billede acore Ekspert
16. april 2021 - 13:20 #6
Du kan også hente koordinater på de fulde adresser. God fornøjelse
Avatar billede nemlig Forsker
19. april 2021 - 21:50 #7
Så har jeg "leget" lidt med tjenesterne.

#1 Umiddelbart tæt på en god løsning. Men 733 adresser i DK giver et Danmarkskort, som er tapetseret med pile-ikonet. Her ville det være smart med en mindre prik.

#4 Hmmm, jeg kan ikke rigtig gennemskue løsningen i forhold til at vise et plot på hver adresse. Kan du evt. give lidt mere input/vejledning?
Avatar billede thomas_bk Ekspert
20. april 2021 - 07:40 #8
Angående mapcustomizer. Hvis det udelukkende handler om at vise postnr, så kan du jo på dine 733 adresser slette dupletter. Herudover så lader det til at du blot kan indsætte eksempelvis "8260, denmark" så markeres viby j.
Avatar billede nemlig Forsker
20. april 2021 - 10:13 #9
#8 Tak for forslaget. Det handler dog om at vise koncentrationen af kunder i de forskellige områder i DK. Derfor skal jeg have alle med.
Løsningen er sådan set fin, men det havde været helt perfekt, hvis man kunne have valgt et et mindre grafisk plot.
Avatar billede acore Ekspert
20. april 2021 - 12:26 #10
Se #6 - du kan sagtens hente og vise alle adresser
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.