Avatar billede ezina Praktikant
16. april 2021 - 17:29 Der er 4 kommentarer

Live Mail

Efter at føle mig tvunget væk fra XP og Express prøver jeg nu Win7 og Live Mail. Det lykkedes endelig at flytte mails og kontakter. Men Live mail modtager flere gange dobbelt og går ned. Går også ned midt i et skriveri.
Har slettet og geninstalleret uden forbedring. Så anbefaler man Thunderbird, men den kan ikke hente mine gamle mails. Kun 1 ad gangen. Tillægget "importexporttools" vil ikke installere. Win10 mail er jo helt umulig at importere i. Hvad gør jeg?
Avatar billede ink Ekspert
16. april 2021 - 18:27 #1
Du installerer Thunderbird på din pc sammen med Windows Live Mail (der jo er udgået og ikke bør anvendes mere). Thunderbird importerer dine mails. Når alt er klart kan du blot overflytte datafilerne fra Thunderbird til Thunderbird på en Windows 10 maskine.
Fra Windows Live mail skal du blot eksportere alle mails og bagefter importere i Thunderbird.
Inspiration på

https://support.mozilla.org/da/kb/flyt-thunderbird-data-til-en-ny-computer

https://support.mozilla.org/da/kb/skift-til-thunderbird#w_skift-fra-windows-mail-eller-windows-live-mail-til-thunderbird
Avatar billede ezina Praktikant
16. april 2021 - 21:02 #2
Det link du giver er til importexport op til Thonderbird 60. Ved forsøg på install siger den filen er korrupt. Når jeg henter den nyere op til version 78 siger den at filen mangler verifisering. Så ingen af dem vil installere. Det har jeg prøvet flere gange. Tunderbird vil også kun importere en adresse ad gangen. Det er jo ubrugeligt.
Avatar billede ezina Praktikant
21. april 2021 - 14:31 #3
Skal jeg forstå det sådan, at det er der bare ikke noget at gøre ved.
Som sagt Thunderbird kan ikke importere uden et AddOn "ImportExportTools NG". Men ved forsøg på installering af denne svares: mangler certificering. Hvad gør man så?
Avatar billede ink Ekspert
21. april 2021 - 14:43 #4
I de links jeg sendte er der anført en metode til flytning, hvor du bruger gmail som mellemled. Prøv at studere dette.
Gmail skal så installeres som konto i Live mail, så kan du flytte mapper fra Live mail til Gmail. På den nye PC installerer du igen Gmailkontoen (temporært evt.) og flytter dine gamle mails tilbage på din primære mailkonto.
Både adresser og mails kan flyttes i grupper.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.