Avatar billede gerhardpet Mester
16. april 2021 - 19:44 Der er 2 kommentarer og
2 løsninger

docs linjeafstand

jeg anvender gerne docs i stedet for Words, men jeg har et problem, Jeg kan vælge skrifttyper, størrelse et,. etc. som standard - altså hver gang jeg starter et dokument, så bruger den samme skrifttype etc. etc., men linjeafstand er åbenbart lagt ind med 1,15  som standard. Jeg vil gerne have enkelt linjeafstand som standard, men det synes umuligt. Kan jeg få hjælp her??
Gerhard
Avatar billede milter Ekspert
16. april 2021 - 20:04 #1
Uden at være ekspert på området tror jeg, at en søgning på Google med din overskrift giver svaret:

https://support.google.com/docs/answer/1663349?hl=da&co=GENIE.Platform%3DDesktop
Avatar billede gerhardpet Mester
16. april 2021 - 23:38 #2
Tak for det, men desværre løser det ikke problemet, idet det kun gælder dette ene dokument. Den havde jeg prøvet,
Jeg skal have lagt det ind som en standard, så det er det samme næste gang jeg starter en nyt dokument og jeg har endnu ikke fundet en måde at gøre det på.
Avatar billede Erik K Forsker
17. april 2021 - 02:29 #3
Prøv følgende:
Åbn et dokument i docs
Ret det til, som du vil - f,eks. linjeafstand

Linjeafstand indstiller du ved at klikke på ikonet med en pil, der viser både op og ned ved siden af tre streger. Ikonet ligger til højre for de tre valg af tekstplacering.

Herefter klikker du på "Fil" og vælger "Lav en kopi#.
Angiv et navn (f.eks. "Skabelon", og vælg, hvor du vil gemme filen.

Næste gang du åbner docs vælger du bare den skabelon, du selv har lavet.

Når du har skrevet, hvad du vil i dokumentet, skal du gemme dette under et nyt navn som du plejer, så har du stadig din egen skabelon liggende til efterfølgende brug.
Avatar billede gerhardpet Mester
17. april 2021 - 10:07 #4
Erik. Tak for det. Det gav mig nogle ideer, som jeg tror, jeg kan bruge. Jeg skal prøve t finde ud af hvordan jeg kan lave en ny skabelon i skabelongalleriet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.