Avatar billede micaud Mester
20. april 2021 - 13:01

PowerBi (burde det ikke have sin egen kategori?)

Hej.

Jeg benytter PowerBi Pro, og vil gerne investerer i premium, hvis nødvendigt.

Jeg søger en løsning, hvor jeg får data automatisk opdateret i PowerBi. Data kommer fra egen SQL database og andre steder.

Indtil videre har jeg importeret data ind i PowerBi desktop og så plubliceret derfra, men så kan jeg kun lave 8 automatisk opdateringer om dagen.

Så fandt jeg ud at bruge DirectQuery, hvilket er fantastisk, for så kan jeg sætte data til at opdaterer hvert 15. minut - perfekt.

Nu har jeg så brug for at indsætte parameter, således brugerne kan taste nogle tal via appen i PowerBi. Når tal er tastes, så beregnes output for brugeren.

Problemet er så, at når jeg laver en parameter, så laver den en tabel uden om DirectQuery, og så kan jeg ikke opdaterer hvert 15. minut mere, men kun 8 gange om dagen.

Hvad gør jeg for at få live data, eller opdate hvert. 15. minut??

Tusind tak på forhånd.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.