Avatar billede frem-ad Forsker
21. april 2021 - 16:11 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Stifinder instille kolonne til det jeg gerne vil

Hej
I Stifinder eks. i musik der vises der Navn - Nr. - Titel - Medvirkende - Album men jeg har også brug for der vises type. (i Billeder kun det også være optagelse tidspunkt der mangler) jeg kan jo trykke på tilføj kolonne men så går jeg en mappe længere ind, så er det forfra med og finde kolonne og når jeg skal ind på et andet tidspunkt så skal jeg igen tilføje kolonnen.

Er der en måde så jeg kan få stifinder til og huske de koloner jeg vil have frem.
Avatar billede ErikHg Ekspert
21. april 2021 - 16:55 #1
Jeg håber at dette link kan hjælpe:

https://www.altomdata.dk/faa-endnu-mere-stifinder-guide/3/
Avatar billede frem-ad Forsker
21. april 2021 - 18:00 #2
Det tager ikke undermapperne med kun den enkelte mappe
Avatar billede ErikHg Ekspert
21. april 2021 - 18:14 #3
Jeg er desværre ikke så meget inde i det, men det er der andre på eksperten der er, og da deler med stor sikkerhed, gerne ud af deres viden😊
Avatar billede klaudi Guru
21. april 2021 - 21:32 #4
Når du har indstillet som du ønsker det kan du i Stifinder klikke på Vis oppe i menu linjen og så vælge Indstillinger ude til højre, vælg fanen Vis i boks der åbner, og klik på Anvend på mapper.

Så skulle den huske indstilling!
Avatar billede frem-ad Forsker
22. april 2021 - 07:02 #5
klaudi det var lige det jeg manglede TAK
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.