Avatar billede skolevej321 Forsker
25. april 2021 - 08:26 Der er 1 kommentar

Kan ikke skrive et å i beskeder i en mail

Når jeg vil skrive et ord indeholdende bogstavet å eller Å kommer feltet: søg erstat altid frem.
Jeg kan skrive å eller Å linjerne hvor jeg skal skrive mailadresserne.
Hvad er der galt
Avatar billede kurt54 Ekspert
25. april 2021 - 22:16 #1
Efter min mening så ligger problemet hos dem der udløser dit problem med at skrive Å i en mailadresse  -.-)  .... jeg ville aldrig bruge Å eller æ ø i mailadresser.

Jeg mindes en gang for en del år siden - hvor en projektleder var ret  sarkastisk fordi den database hun havde bestilt var i 7bit usascii - hun ville da have et moderne 8bit tegnsæt - tegnsæt havde hun ikke nævnt.  Jeg laver den om men jeg synes lige dun skal spørge vores netværks afdeling om vi stadig har udstyr der stripper 8 bit og kun sender de 7 førsre bit.  Den skulle så ikke laves om. Det var i et meget stort dansk firma der ikke kørte TCP endnu - for den netværksprotokol ville tabe - nu kører de TCP på deres netværk.

Tilbage til sagen ude i verden findes der stadig folk der har svært ved at skrive danske tegn - selvom de understøttes i windows -linux mm.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester