Avatar billede skolevej321 Forsker
25. april 2021 - 08:26 Der er 1 kommentar

Kan ikke skrive et å i beskeder i en mail

Når jeg vil skrive et ord indeholdende bogstavet å eller Å kommer feltet: søg erstat altid frem.
Jeg kan skrive å eller Å linjerne hvor jeg skal skrive mailadresserne.
Hvad er der galt
Avatar billede kurt54 Ekspert
25. april 2021 - 22:16 #1
Efter min mening så ligger problemet hos dem der udløser dit problem med at skrive Å i en mailadresse  -.-)  .... jeg ville aldrig bruge Å eller æ ø i mailadresser.

Jeg mindes en gang for en del år siden - hvor en projektleder var ret  sarkastisk fordi den database hun havde bestilt var i 7bit usascii - hun ville da have et moderne 8bit tegnsæt - tegnsæt havde hun ikke nævnt.  Jeg laver den om men jeg synes lige dun skal spørge vores netværks afdeling om vi stadig har udstyr der stripper 8 bit og kun sender de 7 førsre bit.  Den skulle så ikke laves om. Det var i et meget stort dansk firma der ikke kørte TCP endnu - for den netværksprotokol ville tabe - nu kører de TCP på deres netværk.

Tilbage til sagen ude i verden findes der stadig folk der har svært ved at skrive danske tegn - selvom de understøttes i windows -linux mm.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk hotelplatform betalte løsepenge til ransomware-hackere, men to uger efter er selskabet stadigvæk ramt af problemer
Den 9. juni blev den danske hotelplatform AK Techotel ramt af et ransomware-angreb, og modvilligt valgte selskabet dagen efter at betale løsepenge. Men i dag to uger efter, bliver der stadigvæk arbejdet på højttryk på de indre linjer, og problemerne er stadigvæk ikke løst fuldstændigt.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.