Avatar billede buls Mester
25. april 2021 - 10:28 Der er 1 løsning

Online

Hej.  Så er jeg på banen igen.  Jeg har nu OUTLOOK LIVE APPS som mit mail program og det ser ud til at virke fint.  Er der nogle der ved hvordan jeg er online med samme når jeg åbner OUTLOOK LIV APPS ???  Når jeg åbner OUTLOOK LIV APPS på min pc kommer der en advarsels og siger - OUTLOOK arbejder offline - så kan klikke på opret forbindelse alligevel og så er der forbindelse.  Hvordan slår man den til så den er online når man starter programmet  ???  Buls
Avatar billede buls Mester
27. april 2021 - 21:11 #1
Hej.  Jeg er online med det samme.  Det var der næste dag.  Takker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.