Avatar billede Lene Novice
27. april 2021 - 12:06 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Pop op besked kommer to gange

Efter jeg har skiftet til Outlook 365, kommer alle mine pop op meddelelser to gange (ved nye beskeder).
Jeg vil gerne fortsætte med at have pop op meddelelserne, så vil ikke slå det fra, som ellers kunne være den umildbar løsning.

Hvorfor kommer det to gange?
Avatar billede claes57 Ekspert
27. april 2021 - 16:33 #1
Den kommer måske ind i det gamle (mail?) også?
Gå ind i den tidligere, og nedlæg din konto der, så mail ikke hentes længere (evt bare slå notifikationer fra, eller ret mail-hentning til 'aldrig')
Avatar billede Lene Novice
28. april 2021 - 07:29 #2
Jeg har ikke den gamle version længere. Den er blevet afinstalleret.
Avatar billede claes57 Ekspert
29. april 2021 - 13:29 #3
Avatar billede Lene Novice
29. april 2021 - 13:44 #4
Perfekt, det virker.
Takker.
Jeg slog notifikation fra på mail app'en
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk hotelplatform betalte løsepenge til ransomware-hackere, men to uger efter er selskabet stadigvæk ramt af problemer
Den 9. juni blev den danske hotelplatform AK Techotel ramt af et ransomware-angreb, og modvilligt valgte selskabet dagen efter at betale løsepenge. Men i dag to uger efter, bliver der stadigvæk arbejdet på højttryk på de indre linjer, og problemerne er stadigvæk ikke løst fuldstændigt.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.