Avatar billede LineG Novice
28. april 2021 - 06:36 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hop i pladespiller

Hej.
Jeg har en gammel pladespiller fra B&O. Når jeg starter den, så drejer den lille “dims” over på pladen som den skal. Men når den så rammer pladen, så hopper den af med det samme og drejer over til siden igen.
Min søn er nogle gange kommet til at daske til den.....
Der er en lille vægt man kan justere på, men jeg har forsøgt at dreje på den osv. Er der nogen der kan hjælpe mig med hvad den skal stå på eller hvad problemet eventuel skyldes??
På forhånd tak.
/Line
Avatar billede poko1 Ekspert
28. april 2021 - 06:55 #1
Kan du ikke skubbe/dreje den så langt ind mod ophænget at den holder op med det? Kontravægten er jo åbenbart for kraftig.
Avatar billede LineG Novice
28. april 2021 - 07:00 #2
TAK!
Så er det løst 😊😊😊
Avatar billede poko1 Ekspert
28. april 2021 - 07:10 #3
Velbekom!😊
Avatar billede 220661 Ekspert
28. april 2021 - 08:35 #4
Nåle trykket skal være det rette på pickup. Ellers ødelægger du både dine plader og din pickup. Så bare at dreje til den holder op er ikke den rette løsning.
Som jeg husker det så skal B&O køre mellem 1 og 1.5 grams nåle tryk.
Avatar billede 220661 Ekspert
28. april 2021 - 14:10 #5
Alt efter model er fremgangsmåde med at finde tryk forskelligt. På nogle er der en ring der kan glide på selve tonearm og man gør så det at man lige akkurat får armen til at svæve. Så kan glideringen sættes på 0, for herefter dreje den til det anbefalede nåletryk.  Kun på den måde her eller med en vægt kan man finde det korrekte tryk som nålen bør køre. I manual for pladespiller fremgår det sikkert helt tydeligt hvordan man gør det. Man kan være heldig at finde oplysninger på nettet. Har set der ligger en del manualer til B&O.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk hotelplatform betalte løsepenge til ransomware-hackere, men to uger efter er selskabet stadigvæk ramt af problemer
Den 9. juni blev den danske hotelplatform AK Techotel ramt af et ransomware-angreb, og modvilligt valgte selskabet dagen efter at betale løsepenge. Men i dag to uger efter, bliver der stadigvæk arbejdet på højttryk på de indre linjer, og problemerne er stadigvæk ikke løst fuldstændigt.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.